hva du vite før du kjøper diett levering tjenester

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-11
Før du kjøper diett levering tjenester, har du mange faktorer å vurdere, spesielt med tanke bekostning. Hvor mye er du villig til å bruke for en tjeneste som passer dine mål? Hvor ofte de leverer maten, og hvor mange måltider er inkludert? Er det ekstra funksjoner som matlagingskurs? Alle disse og andre hensyn er viktige i å avgjøre hvilken plan som er riktig for deg

Fordeler

Et bredt spekter av diett levering tjenester er tilgjengelige regionalt og landsdekkende, med mest fokus på vekttap, for eksempel Middelhavet Diet, South Beach Diet og mange andre. Det er gourmet planer, vegetar, økologisk og med rå mat. Med diett levering tjenester, kan folk har deilige sunne måltider når de vil, med svært lite shopping eller matlaging.

Størrelse

Den minst kostbare tjenester er ca $ 20 en dag for det meste, men en enda billigere alternativ er Medifast, på rundt 10 dollar dagen. De dyrere tjenester kjører rundt $ 40 per dag, slik som ZoneChefs fersk mat alternativet, selv om ZoneChefs har billigere planer, også. Det er viktig å sjekke om selskapet legger en frakt kostnad på planen prisen. Noen, slik som NutriSystem Advanced, tilbyr måneder lange programmer som må betales på forhånd.

Geografi

Hvis du ønsker maten levert på døren hver morgen, trenger du en lokal tjeneste eller et landsomfattende en med lokale kontorer som støtter denne typen leveranser. De fleste leverer en gang i uken, og landsomfattende de sender vanligvis en uke igjen av måltider i posten.

Funksjoner

Tjenester vanligvis tilby ukeplaner, men noen kan være tilpasset bestemte preferanser for eksempel en fem-dagers plan for arbeidsdager. Du må avgjøre om du foretrekker to eller tre måltider om dagen, og hvis du ønsker en plan som inkluderer drikke, snacks og desserter. Noen tjenester inkluderer ikke friske grønnsaker og frukt eller visse andre gjenstander, noe som betyr at du fortsatt butikken, bruker mer penger på mat hvis du velger en av disse planene.

Noen diett levering tjenester tilbyr ekstra funksjoner som lister over ingredienser, meny planleggere, nyhetsbrev med vekttap og diett tips, og matlagingskurs. Disse funksjonene er stor for den personen som ønsker å lære å fortsette en sunn vekt-opprettholde kosthold etter at vekttap er oppnådd.

Hensyn

Før du kjøper diett levering tjenester, vil du ønsker å vite om selskapet har et godt omdømme i ulike kategorier som for eksempel kvalitet på mat, rask og presis levering, nøyaktig fakturering, og problemfri evne for å rette feil. Bruk litt tid til å lese anmeldelser av planene utenfor deres nettsider før du sender $ 140 eller mer til en leveringstjeneste.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:Hva er definisjonen på ernæring?

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt med abgone
 • ned i vekt når du slutter å røyke
 • hvordan å gå ned i vekt den langsomme og forferdelige, men givende måte.
 • hvordan du velger NutriSystem matvarer med nutrisol
 • hva er vitamin K brukes til?
 • hvordan du kan være din egen dietetiker
 • hvordan du får barna til å spise fiberrikt mat
 • hvordan å miste wieght og være fornøyd med deg selv
 • hvordan å lage en protein drink
 • hvor å miste vekt drikke væske
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com