å spise ute på en restaurant og overnatte på kostholdet ditt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-07
Når du går ut for å spise på en restaurant det kan være veldig utfordrende å holde seg til dietten din. Du kan se på menyen og bli fristet av så mange måltider som høres så bra, men er så dårlig for deg. Her er hvordan du kan gå ut å spise på en restaurant og fortsatt bo på diett

Du trenger:. .
Restaurant
Motivasjon.


en.
Ikke plukker en restaurant som har en buffet, eller er "alt du kan spise. " Disse typene av steder er det verste for alle som prøver å spise sunt og er på en diett. Hvorfor la deg friste med alt som mat når du ikke må?
To.
Velg en restaurant som har en variert meny. Det vil gjøre det mye enklere for deg å finne et sunt alternativ til å spise.
Tre.
Bestill bord hvis mulig. Dette vil kutte ned på tiden at du må vente på restauranten. Venter lenger for et bord å spise gjør bare du sulten og vil føre til at du spiser mer ved måltidet.
Fire.
Ikke la huset sulten. Rundt 1-2 timer før du drar til restauranten har en liten sunn snack, slik at du ikke ankommer glupske til middag.
fem.
Når du kommer til bordet ditt, sende tilbake brødet bollen eller holde av veien for det. The brød, rundstykker, eller tortilla chips er bare bortkastede kalorier som du ikke trenger. Det er best å bare unngå dem helt.
6.
Bestill vann å drikke, og sørge for at du begynne å drikke det før maten kommer. Mange ganger når du tror du er sulten, er du faktisk bare tørst eller dehydrerte. Å drikke vann før du spiser kan bidra til å kutte ned på mengden mat du spiser.
7.
Unngå bestilling hvit krem sauser og sauser på maten. Du kan alltid bestille mat uten sauser.
8.
Bestill en salat eller en buljong basert suppe for forrett din. Hold dressing på siden til salaten. Dette kan hjelpe deg med å fylle opp på sunnere mat og spise mindre kalorier til slutt.
9.
Unngå bestilling eventuelle måltider som har ordene stekt, panert, stekt, scalloped, gratinerte, smurte, og kremet.
10.
Når du bestiller maten, ikke vær sjenert om spesiell forespørsel. Spør om noe kan bli grillet i stedet for stekt. Be om dressing på siden. Be om måltidet å være forberedt uten smør.
11.
Be om en boks for halvparten av måltidene dine med en gang slik at du ikke overspise. Porsjoner på restauranter er som regel altfor mye. Hvis du blir kvitt halvparten av måltidet ditt med en gang, vil du ikke bli fristet til å spise alt på en sitter.
12.
Bestill så mange grønnsaker som mulig for tilbehør. Unngå smør og fløte med dem selv.
13.
Spis sakte og nyt smaken av maten din. Ikke ha hastverk når du ikke vil innse at du er full om du spiser måltidet for fort.
14.
Hvis du må ha dessert, delte det med noen andre. Det er ikke nødvendig å spise hele dessert selv.

Tips og advarsler


 • Det er mulig å spise på en restaurant og overnatte på kostholdet ditt, tar det bare noen endringer i måten du kan bestille maten.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:å spise McDonald’s uten anger

  Relaterte artikler


 • hva er en food journal?
 • å spise mer vitamin f
 • hvordan man skal forebygge diverticulosis
 • Hvordan redusere salt på et måltid.
 • hvordan å miste vekt og ikke offer å være sunn eller lykkelig
 • hvordan å gå ned i vekt med diett patcher
 • om nutrigenomic dna testing
 • hvordan å holde seg slank
 • hvordan finne flere morsomme måter å utøve
 • hvor mye vann skal en person drikke?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com