å spise McDonald’s uten anger

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-07
Vi har alle sett (eller i det minste hørt om) Super Size Me, vi har alle lest de studier gjort av universiteter og vi har all personlig opplevd merkelige avføring indusert av en McDonald's binge. Vi vet alle at de farlig fristende frites og burgere er nettopp det: farlige. Likevel, til tross for disse advarslene, finner vi oss selv trukket til de gyldne buene. Tretti minutter og to doble ost burgere senere er vi hjemme igjen, sjekke vår racing puls, lurte på når kolesterol er endelig kommer til å få det beste av oss. Her er hvordan du kan nyte en av menneskehetens største tallsklassikere . . . Uten skyldfølelse

Du trenger:
Viljestyrke


en
Måtehold. . . Hvis du ikke kan hjelpe å gå tilbake på grunn av smaken (frites er min svakhet) spiser sunt i tre uker og deretter belønne deg selv på slutten av måneden. Du kan finne, etter så lang pause, at McDonald's ikke lenger appellerer til deg eller kroppen din. Etter en pause fra fast food, blir kroppen din vant til mindre fet eller salt mat og ikke håndterer avkastningen godt. Dette kan permanent avskrekke deg, som er en annen meget vellykket løsning til McDonald's avhengighet!
To.
Forskning og planlegge måltidene dine. Les McDonald's ernæring detaljer online. Offer sirup og smør på Hotcakes og pølse måltid eller gå for et måltid med mindre kalorier (som Ham Egg og ost Bagel). Noen måltider med mindre kalorier faktisk har et høyere fettinnhold. Se opp for disse.
Tre.
Porsjoner. Forskjellen mellom en Medium Fries og en liten Fries er ca 150 kalorier. Porsjonskontroll kan bety en verden av forskjell for kroppen din. I stedet for å spise begge de to One-Dollar Apple Pies, gi en til en venn. Ikke vær redd for å gi avkall på noen av måltidene dine. Spis til du er full, og føler meg ikke dårlig om ikke ferdig resten. Hvis du er ukomfortabel med å kaste den ut, gi resten til noen andre.
Fire.
Balance. Sammen med å ha et sunt kosthold, vil utøve også bidra til å lette din skyld belastning. Jogge hver dag i en uke og deretter behandle deg selv med en cheeseburger. Balansere tallsklassikere med gunstig aktiviteter. Fordelene ved trening vil overgå den syke effekter av en cheeseburger. Ta vare på kroppen din 99% av tiden, og at andre 1% vil ikke føle deg så ille!

Tips og advarsler


 • McDonald's beskyttere hyppige fast food-restaurant på grunn av sin smak og lave priser. Hvor ellers kan vi finne en behagelig måltid for så lite en kostnad? Hvis prisen er et problem, begynne å forske alternativer (se relaterte innkjøp spissen artikler). Du vil finne at det er billigere (og sunnere) måter å mate deg selv.


 • Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan å komme i form og holde seg i form

  Relaterte artikler


 • hvordan å øke probiotika i en diett
 • mat som inneholder vitamin d
 • hvordan bruke bipollen for daglig helse
 • hvordan å holde seg til en diett på Thanksgiving
 • hvordan få mer linfrø lignans i kostholdet ditt
 • hvordan å håndtere økt appetitt
 • hvordan du kan spare penger på helse
 • hvordan å bekjempe infeksjoner
 • hvordan å miste rumpe fett
 • hvordan å dempe appetitten mellom måltider og gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com