om vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-05-27
Vekttap krever vanligvis en reduksjon i kaloriforbruket. Mange prøver å gå ned i vekt ved slanking og trening å forbruke færre kalorier og forbrenne andre off. Det er ulike årsaker til at vekttap kan sees på som viktig. For noen mennesker, er vekttap et mål ment å øke selvtillit og skape et mer attraktivt utseende. For andre kan vekttap være nødvendig for å sikre god helse

Du trenger:.
Springvann
. muggen.
. Kjøleskap

Typer

Det er to typer av vekttap: tilsiktede og utilsiktede. Når en person med vilje mister vekt, planer han vanligvis en diett og /eller treningsprogram utviklet for å miste en viss pounds over en bestemt periode. Andre ganger kan vekttap være utilsiktet, for eksempel hvis en person lider av en ubehandlet eller dårlig forvaltet tilstand, som for eksempel diabetes. Stress kan føre en person til å gå ned i vekt utilsiktet, så han kan føle seg mindre interessert i å spise og utilsiktet forbruker langt færre kalorier enn kroppen trenger.

Fordeler

For en overvektig person kan miste vekt gir mange fordeler. I tillegg til å se og føle bedre, en person som mister ekstra pounds kan faktisk legge år til livet hennes. Det er mange forhold som kan være forårsaket eller forverret av ekstra vekt, blant annet diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk og visse typer kreft.
For eksempel har studier vist at fedme øker risikoen for høyt blodtrykk og fører til økte mengder av triglyserider og kolesterol skadelig i kroppen. I sin tur øker denne risikoen for slag og hjertesykdom.
Ekstra kroppsfett, spesielt at rundt magen, kan føre til betennelse i blodårene, øker risikoen for hjertesykdommer. Årsaken til koblingen mellom visse kreftformer og fedme er ikke kjent for sikker, men det kan skyldes hormoner utgitt av fettceller som negativt påvirker cellevekst. Det kan også skyldes dårlige matvaner og for lite fysisk aktivitet.

Time Frame

Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan du trekke fra 3500 kalorier som målet ditt for å miste £ 1 i 10 dager. Siden 3500 kalorier tilsvarer u00A3 1, kutte 350 daglige kalorier fra kosten din, over en 10-dagers periode, ville føre til at du mister 1 pund vekt. Alternativt, kan du kutte 500 kalorier per dag, over en periode på 7 dager, å miste en u00A3 1 per uke. Imidlertid kan kutte 350 kalorier daglig være enklere. For å starte, finne ut hvor mange kalorier du trenger hver dag ved å multiplisere kroppsvekten med 10. Du trenger mindre eller mer, avhengig av din helse og fysisk aktivitet. Så redusere denne andelen med 350 kalorier hvis du følger den 10-dagers-metoden eller 500 kalorier for en 7-dagers-metoden.

Advarsel

Selv om det kan være lurt å kaste ekstra pounds så raskt som mulig, er det viktig å unngå krasje dietter, de fleste slankepiller, kjepphest dietter, langvarig eller hyppig faste og andre ekstreme vekttap tiltak. Disse tingene kan sette en person i fare for helsespørsmål, selv beskatte den vitale organer.
For eksempel, noen mennesker bruker avføringsmidler mens slanking, noe som kan føre til nyreproblemer, dehydrering, intestinal skade og til og med hjerteproblemer.
En bedre måte å gå ned i vekt er å lage en diett som inneholder nok sunn mat til å opprettholde kroppen til å fungere samtidig Shedding pounds.
Det er alltid best å snakke med en lege eller ernæringsfysiolog for hjelp med å utvikle et vekttap plan.

Hensyn

Trening bør spille en nøkkelrolle i vekttap planer. Dessuten brenner kalorier gjennom fysisk aktivitet, til trening øker hvile metabolismen, noe som kan hjelpe kroppen forbrenne mer kalorier mens du gjør vanlige ting, som å sitte eller sove. Det kan også øke din energi nivå, som kan hjelpe deg å velge fysisk aktivitet, slik som å spille en sport eller gå, i stedet for pursing stillesittende aktiviteter, som å se TV. Selv legger bare 30 minutters trening fire-fem ganger per uke kan bety økt vekttap.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan påvirker vitaminer gjør kroppen?

Relaterte artikler


 • hvordan å holde seg slank
 • hvordan å leve et sunt liv
 • hvordan du faktisk gå ned i vekt på sunn måte
 • hvordan å gjøre en 3 dagers juice raskt
 • hvordan å rense daglig med frokost?
 • hvordan brenne fett - 3 hemmeligheter om fettforbrenning du aldri visste
 • hvordan du får et vekttap ticker for myspace, facebook, forum eller blogg
 • hvordan å gå ned i vekt med urter
 • hvordan å kutte sukker i en diett
 • hvordan å miste beinet fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com