hvordan du kan unngå overspising på en ferie fest

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-03-19
Starte et sted rundt Halloween, gleder yummy fall vises overalt, tripping opp selv de mest vellykkede dieters-mann og kvinne. Mens mødre kan være "smak-testing" litt for mange cupcakes baking for en klasse fest, kan pappaer bli sette seg opp for heftig kalori straffer under det store spillet. Overspising er nesten forventet i løpet av ferien, men med litt forberedelse og forpliktelse til målene, sammenkomst med andre behøver ikke å bety forlate kosthold

Du trenger:.
Informasjon og viljestyrke.


en.
Spis før festen. Ikke gå på fest sultende, ellers vil du klippe og eter det første fristende ting du ser. Du vil sannsynligvis ikke ha mental energi til å gjøre gode valg på en helt tom mage. Hvis du tar sikte på å "reserve" noen kalorier for partiet mat du planlegger å møte, spise fettfattig måltider gjennom dagen som salater og frukt, men for all del, hold deg til din vanlige spise timeplanen.
2.
Ikke kast bort kalorier på mat du kan spise hver dag. Unn deg kun den spesielle ferien mat. For eksempel, i stedet for apple pie, som du enkelt kan finne på McDonald's, ta en mindre bit av gresskar pai.
Tre.
Unngå småretter. De er vanligvis lastet med buttery, pikant, cheesy ingredienser som raskt kan legge opp til en hel måltid er verdt av kalorier og fett. Minus kremet dips, reker cocktail, frukt, crudità © s, og små porsjoner av nøtter og ost er de sunneste snack valgene.
Fire.
Lag sunne valg. White kalkun kjøtt har halvparten av fettet av mørkt kjøtt. Velg spinat lasagne i stedet for full kjøtt lasagne. Hvis tilgjengelig, bruker smør-eller ost-flavored dryss topping i stedet for faktiske dollops av smør eller smeltet ost. Dette er også bra for popcorn, nachos, og pommes frites på kino. For eksempel, Highway 21 Drive-In i Beaufort, SC, har ca 7 forskjellige smaker av strø pålegg, herunder ranch.
Fem.
Spis sakte. Det tar 20 minutter for hjernen din å vite at magen er full. Fullt nyte maten i tillegg til selskapet -. You're der for lystighet, ikke bare måltidet
6
Unngå sekunder. . Hvis du spiser før du fest, drikke mye vann, og spis sakte, bør du ikke føler behov for ytterligere 700-kalori plate. Hvis tilbudt sekunder, høflig avslå, og legger til at vertens (fyll inn med hva du likte spesielt godt) var stor, og du ser frem til å ha det igjen.

Tips og advarsler


 • Se over buffet før du får på linje. På den måten vil du ikke fylle opp tallerkenen med det andre-favoritt mat før du oppdager at din all-time favoritt er på slutten av linjen.
 • Hvis du er vennlig med verten, spør om du kan ta med en rett. På denne måten vil det være minst én rett der du virkelig kan spise, hvis du bare kan ta et par biter av andre matvarer.
 • Hvis du er på en stand-up party snarere enn en sit-down middag, holde i bevegelse rundt. Hengende ut nær en matområdet vil få deg til å spise mer av den maten, og du kan gå glipp av å møte noen mennesker som blir stille i andre deler av rommet.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan finne flere morsomme måter å utøve

  Relaterte artikler


 • hvordan å ha rett perspektiv når kosten for vekttap
 • Slik mister fem pounds!
 • hvordan du bruker en total gym
 • hvordan du har nydelig hår, gjennom endringer i kostholdet ditt
 • å spise sjokolade for å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt ved å drikke vann
 • Slik warp hastighet fett tap - riktig warp speed fett tap systemet
 • hvordan å dempe appetitten mellom måltider og gå ned i vekt
 • Slik lykkes miste vekt
 • hvordan å miste 10-20 pounds med grapefrukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com