hvordan å gå ned i vekt: lett dietter - erstatningen kosthold

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-27
The Replacement Diet er en del av Hvordan å miste vekt: Enkel Dietter serie artikler. For å starte på begynnelsen, bla ned til avsnittet og velg "Hvordan å miste vekt: Easy dietter-Start Here!" Ellers lese videre for å lære om Replacement Diet

trenger Du:
6. pounds. vekt vil du miste i 2 uker!.


en.
Først må du forstå at den samlede årsaken til vektøkning er et veldig enkelt konsept. Kroppen din trenger energi i form av kalorier, som du får av å spise mat. Hvis du spiser ekstra kalorier (mer enn kroppen din trenger), lagres de som fett og du få vekt. For å gå ned i vekt, må du spise mindre kalorier enn kroppen din trenger. Trening hjelper med dette fordi det brenner mer kalorier, så du kan potensielt spise mer uten å få vekt.
To.
Visste du at den gjennomsnittlige amerikanske spiser mer enn 1000 kalorier per måltid (FAO Statistisk årbok )? Den anbefalte daglige beløpet av FDA er bare 2000-for hele dagen! Det betyr å spise tre måltider om dagen setter deg i gjennomsnitt 1000 kalorier over det anbefalte beløpet.
Hvis du spiser fast food en gang om dagen du sannsynligvis faller i denne kategorien. Hvis du spiser ute minst en gang om dagen på en restaurant, har du sannsynligvis faller i denne kategorien. Spise dessert med et måltid vil også trolig presse deg over at 1000 Calorie mark.
The Replacement Diet tilbyr en enkel måte å senke at kaloriinntaket samtidig ikke begrense alle frihet til å spise din favoritt mat.

tre.
Man skulle tro at å hoppe over et måltid ville være en god måte å fjerne de ekstra kalorier. Men, er måltidet hopper ikke en god måte å opprettholde vekttap. Du kan miste vekt i utgangspunktet, men kroppen din vil tilpasse og du vil få at vekten tilbake (i fett!) Hver gang du overspise selv litt.
Fire.
På Replacement Diet , bytter du to måltider om dagen med en lav-kalori alternativ. Målet er å velge et måltid som består av mindre enn 500 kalorier. Du kan erstatte frokost, lunsj eller middag når det passer deg. Bare gjøre hva som fungerer for deg på en bestemt dag.

Her er noen gode alternative måltider:
-Korn med lettmelk
-Frisk frukt og smurte toast
-Suppe og en salat med fettfattig dressing
-En halv sandwich med lys eller ikke mayonaise-A grillet, marinert kyllingbryst med dampede grønnsaker
5
Da komme i gang, må du sjekke maten. etiketter og diagrammer på restaurant for å sikre at du får de lite kalorier. Når du blir vant til den delen størrelser og typer mat å forvente, vil du kunne vite uten å se om maten er riktig størrelse.
6.
Ikke glem brus! En 32-ounce Coke har 320 kalorier-nesten to tredjedeler av måltidet tildeling! Drikk null Calorie brus, eller vann, for det erstattet måltidene. Alt som sukker i brus er en del av det som bidrar til den høye kaloriinntaket ved måltider.

Tips og advarsler


 • Den berømte "Special K" diett benytter den samme tilnærmingen. To måltider om dagen er byttet ut med lettmelk og frokostblanding. The Special K dietten hevder et tap på 6 pounds i to uker. Det er ikke frokostblanding som gjør det -! Det er mindre kalorier
 • Pass på at du ikke snacking ekstra og gjøre opp de erstattet Kalorier


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å miste vekt og spare penger

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt med herbathin
 • Hvordan fortelle om sukker-fri mat er sunn
 • hvordan å gå ned i vekt hvis du er en kapha ayurveda sinn-kropp type
 • hvordan kongen danser yoga positur
 • hvordan du kan øke hjernekraft
 • hvordan å bruke krydder til å øke metabolismen
 • hvordan å kutte kalorier på den enkle måten
 • hvordan du kan forbedre din fysikk etter å ha en baby ved hjelp av kun 3 øvelser
 • hvor å miste vekt i 7 dager
 • hvordan å gå ned i vekt med svært enkle vane endres-alle kan gjøre dette
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com