hvordan du bruker vekten overvåkere

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-02
Jeg har prøvd mange dietter i jakten på en "magic bullet", men raskt finne at de fleste av dem er svindel. Jeg selv spurte min apoteket om Alli og han sa ikke gidder. Hvis du er på en lav fett diett for å begynne med, er du kaste bort penger, sa han.
Tidligere i år prøvde jeg Weight Watchers. Jeg har kjent folk som har hatt mye suksess med programmet, men jeg har en binge spise vane som er vanskelig å bryte så min suksess var begrenset. Jeg tror imidlertid at for noen som ikke har en spiseforstyrrelse Weight Watchers er en god plan å vurdere.
* Hvis du er bulimiske, anorektisk, eller har binge spiseforstyrrelse som meg, vil det ikke gagne deg før du løse lidelsen

Du trenger:. .
Weight Watchers Møter
5 Frukt og grønnsaker om dagen.
En liste med punkter for din favoritt mat.
Weight Watchers materiale fra møtene.


en.
GÅ TIL MØTER
Going på det alene er som regel resultatløse. Du får raskt motløs uten støtte, og hvis du mangler støtte hjemmefra, møtene er et flott sted å møte likesinnede mennesker. Del oppskrifter, ideer, kamper og suksesser.
To.
GET kvitt søppelet
Når du går på ditt første møte, kaste ut junk food. Hvis du har barn, er det ingen unnskyldning. "Men mine barn vil ønske den cupcakes. "
Her er noe viktig å vurdere:
Hvis du er overvektig eller overvektig, er du setter barnet opp for svikt og en skjebne som vil føre til samme vekt tap og gevinst sykluser du har gått gjennom. Det er faktum. Bli kvitt det. Finn Weight Watchers alternativer for snack mat for deg og din familie for lite poeng på nettet og på dine møter.
tre.
BRUK E-TOOLS
Weight Watchers e-verktøy er den elektroniske sporingssystem som gjør det mulig å nøyaktig spore dine poeng inntak og trening. Punktene verdier av de fleste matvarer er allerede i systemet, eller du kan legge til et bestemt element deg selv det du ikke kan finne det. Det har også hundrevis av oppskrifter og deres poeng verdier.
Fire.
VANN
Har den på hånden hele tiden. Gå rundt med en flaske, har den ved siden av deg på jobb, og holde vann i kjøleskapet.
Fem.
ØVELSE
Når du bare lærer om programmet, vil du ikke komme til utøvelse del før uke 3 eller 4. Når du gjør, starte på en fornuftig tempo og mengde. Ikke brenn deg ut. Du fikk ikke fett i 2 måneder og du ikke kommer til å miste alt i 2 måneder.
Vi må bli kvitt den "kjøre gjennom" mentalitet som vi søke om å våre liv, spesielt vekttap. Det er ikke praktisk, betyr det ikke kommer med pommes frites, og du må komme ut av bilen og gå til å få det du ønsker.
6.
GET FORBEREDT

Du må være forberedt på å utfordre deg selv i ubehagelige måter. Øvelsen vil trolig være ubehagelig i begynnelsen, men du vil justere. Men hvis du er i smerte, stopp.
7.
GET YOUR HUS FOR
Når en røyker slutter, gjør de det ved å bli kvitt sine pekepinner . De kaster sine sigaretter, askebeger, lightere, og finne en erstatning atferd slik som tyggegummi. Bli kvitt dine signaler. Hvis du kommer hjem fra jobb, plop ned foran tv og spise, omorganisere stue. Gjør det vanskeligere å spise og se på tv ved å plassere stuebordet vekk fra sofaer og stoler. Sett noen nye dekorasjoner opp. Få noen malerier. Du kan avbryte signaler ved å opprette nye foreninger. Stuen er ikke en kø for å spise. Det er en kø for å lese, spille spill med barna, eller hva du velger å gjøre med.
8.
IKKE GI OPP
Du vil ha gode dager og dårlige dager, gode uker og dårlige uker. Det skjer i livet så det vil skje i jakten på vekttap. Godta det. Anerkjenn dine feil og begynne igjen i morgen.

Tips og advarsler


 • Ha en skål med frukt stk som en rask matbit.
 • Følge en handleliste og holde de ytre øyene der friskere og sunnere elementer.
 • Hvis Weight Watchers snacks er ikke i budsjettet, bruker sine oppskrifter for å lage snacks av din egen.
 • Jeg anbefaler Weight Watchers rister. Jeg fortsatt bruke dem selv om jeg ikke er etter planen. De fyller du og smaker veldig godt.
 • Hvis du har en spiseforstyrrelse, ikke gjør Weight Watchers. Du vil fokusere på mat enda mer enn du gjør nå. Søk legehjelp.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan man skal forstå ungdom fedme

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt i løpet av dagen
 • sunt kosthold for barn og tenåringer
 • er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?
 • Slik postordre tilberedte måltider
 • hvordan å gå ned i vekt med thermolean
 • hvordan bruke en vin rack som sprouter
 • hvordan å unngå å spise når du kjeder deg
 • hvordan du kan spare penger på helse
 • hvordan å gå ned i vekt med zalestrim
 • hvordan komme i gang på en lav carb diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com