hvordan å behandle høyt blodtrykk med sjokolade

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-06
Du har sannsynligvis motstå disse cravings hver dag. Når du går forbi godteri midtgangen i en butikk eller bensinstasjon, eller passere automaten på jobben, har du sannsynligvis nekte deg selv som deilig, søt sjokolade. Som det viser seg, kan gi inn som craving være det sunneste du kan gjøre for deg selv. Nye studier viser at sjokolade kan faktisk senke høyt blodtrykk, og noen leger er til å anbefale at pasienter med høyt blodtrykk legge sjokolade i kostholdet i forbindelse med andre medisinske behandlinger.

Du trenger:
bær
. Nuts.
Avokado.
Hvitløk.
Vann.


en.
Arbeid med legen din for å finne ut hvor alvorlig høyt blodtrykk er. Hvis du har farlig høyt blodtrykk da denne behandlingen kan ikke være noe for deg. Legen din kan foreskrive dramatiske kosthold og medisinske tiltak som du bør følge til punkt og prikke. Men hvis blodtrykket er et mindre viktig problem, men kunne stå for å bli lavere, da sjokolade kan være en del av svaret for deg.
To.
Spis mørk sjokolade bare. Bare mørk sjokolade får kroppen til å lage høyere nivåer av forbindelser som induserer lavere blodtrykk. Hvit sjokolade har ingen effekt den ene eller den andre, og melkesjokolade kan faktisk gjøre ting verre.
Tre.
Drikk vann, ikke melk. Drikker en isete, kaldt glass melk kan gjøre sjokoladen går ned lett, men det vil faktisk negere positive effekter. Hold deg til vann i opp til en halv time etter å ha spist sjokolade.
Fire.
Spis sjokolade i moderate mengder. Ikke bruk denne nye forskningen som en unnskyldning for å sluke ned en hel eske med sjokolade eller at £ 2 sjokolade bunny at du fikk til påske. Forskere er uenige om hvor mye sjokolade du bør spise. Noen studier brukte en middels sjokoladeplate, mens andre brukes mindre mengder. Spør legen din for en anbefaling personlig for deg.
Fem.
Bytt kalorier heller enn å legge dem. For å forhindre at nye "behandling" fra resulterer i pakke på pounds, må du erstatte noen andre kalorier med kalorier fra sjokolade. For eksempel, hvis du er vant til å spise dessert med middag, må du kanskje å slutte at for å få sjokolade til lunsj.

Tips og advarsler


 • Arbeid alltid med legen din for å behandle høyt blodtrykk. Aldri endre medisineringen eller behandling planer uten legens godkjennelse.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan du velger leve kultur yoghurt

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og forbrenne fett: den beste dietten for å komme i form - protein tips!
 • å spise mer vitamin f
 • hvordan å gå ned i vekt etter graviditet
 • hvordan man skal forebygge malabsorpsjon
 • hvordan å gå ned i vekt og spise godt
 • hvordan å behandle redusert appetitt
 • hvordan å miste wieght og være fornøyd med deg selv
 • hvordan å leve et sunt liv uten slanking
 • hvordan du gradvis fjerner sukker
 • hvordan få mer naturlig magnesium i kostholdet ditt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com