hvordan de skal overleve en lav carb diett

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-18
Low carb dietter er stor for å belyse et par pounds, men ofte, er vekten fikk raskt tilbake etter at dietten er ferdig. Lær hvordan du effektivt bruker en lav carb diett for å endelig nå dine fitness mål

Du trenger:.
Lagring Bin
Notecards.
Venner med god forhandlingsposisjon Skills.


en.
Moderat Din carb inntak
Ikke alle karbohydrater er dårlig! Dietter som Atkins og South Beach har demonisert karbohydrater som dårlig for vekttap, men moderat inntak av denne macronutrient kan også hjelpe kaste pounds. Problemet oppstår ofte i kvaliteten og mengden av karbohydrater som forbrukes. Som mennesker, de fleste av maten vi spiser er karbohydrat-laden, så er det enkelt å lage til og overdrive her.
til moderat carb inntak, bestemme hvilken type karbohydrater er på vei inn i kostholdet ditt. Den karbohydrater som du får bør være hele korn /hel hvete karbohydrater. Som karbohydrater gjennomgår raffinement, mister de ernæringsmessige verdi og dermed bli den type karbohydrater som Dr. Atkins advarte deg om.
To.
når man ikke skal spise karbohydrater
Alle har hørt leveregel "Du må ikke spise mye før sengetid". Dette gjelder enda mer sannhet når det gjelder karbohydrater. Siden karbohydrater er enklere enn proteiner for kroppen å bruke som energi, forbruker store mengder av karbohydrater mot slutten av dagen kan ha to negative effekter. Først, den energien kroppen produserer fra karbohydrater kan muligens forstyrrer søvnen mønstre. Andre, glukose i kroppen stammer fra karbohydrater sannsynligvis ikke brukes til energi, og er således metaboliseres i kroppen fett.
tre.
Når skal Innta karbohydrater
Vi vet nå hva slags karbohydrater vi bør være får og hvorfor vi ikke skal konsumere dem sent på dagen. Så når bør karbohydrater inntas? Måten jeg strukturere kostholdet mitt, spiser jeg de fleste av mine karbohydrater om morgenen og ettermiddagen, og langsomt taper dem av derfra. Den viktigste måltid er frokost, fordi det hjelper drivstoff dine daglige aktiviteter. Så starte dagen med et måltid høy i kvalitet, komplekse karbohydrater, som havregryn, kli frokostblanding eller granola. Etter hvert som dagen skrider begynne å redusere mengden karbohydrater du spiser, opp til det punktet hvor du spiser ingen karbohydrater etter rundt 7 PM.
Fire.
Hvorfor vi bør spise karbohydrater

Karbohydrater er en av de viktigste måtene kroppen produserer energi! Uten energi, har du sannsynligvis ikke har lyst eller utholdenhet til å trene, og alle vet at trening er viktig for vekttap. En lav carb diett er stor for å fjerne rask vekt, men disse diettene kan også føre til irritabilitet, døsighet og andre negative følelser. Hvis du kan lære å håndtere carb inntak til et punkt der karbohydrater du spiser er å hjelpe deg, kan du unngå de vanlige fallgruvene av lav carb diett craze.

Tips og advarsler


 • Bare spiser sukkerholdige karbohydrater før og etter trening


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å miste 10-20 pounds med grapefrukt

  Relaterte artikler


 • hvordan å oppdra et barn vegetarisk
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gå sulten
 • hvor å fastsette en makt frokost
 • hvordan bli en pescatarian
 • hvordan du bruker tofu å bekjempe anemi
 • Slik følger medisinske restriksjoner for Beverly Hills kosthold
 • hvordan komme i gang jogging
 • hvordan bli fanget band finansiering
 • å spise sunnere
 • beste måter for et barn å miste magen fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com