hvordan gjøre noen raske og enkle frokoster

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-18
Mens frokosten er dagens viktigste måltid på dagen, har vi ikke alle har nok tid til å forberede og spise den. Heldigvis, er det noen raske og enkle måter du kan fortsatt få måltidet ditt i.
en.
Frokost barer har blitt dukker opp i alle slags smaker. Det er granola barer, havregryn barer og til og med gitter fra alle dine favoritt korn. Mens noen av disse kan ha en høy mengde av sukker, så har de fleste frokost mat. Prøv å velge en som er laget av havre, har en høy mengde fiber og en lav mengde sukker. Dette vil sikre at den energien du får vil bli lansert sakte og ikke gi deg en sukker rush og til slutt en krasj.
To.
Yoghurt kan være en flott frokost for folk som har liten tid i morgen. En hel kopp tar noen minutter å spise og den har rikelig med vitaminer og mineraler sammen med gode smaker å velge mellom. Det har protein, karbohydrater og fett for å gi deg energi gjennom hele formiddagen og tidlig ettermiddag.
Tre.
Et stykke frukt kan gå langt i å holde deg fra å bli sulten før du har tid til å spise noe. Plukk den opp på din vei ut av huset og spise den på vei til jobb. Med sukker og fiber, vil det gi deg en langsom energi slipp for å holde deg våken gjennom hele morgenen.
Fire.
Sjokolade melk kan virke usunt, men det er svært høy i energi og protein å gi deg noen stå opp og gå om morgenen. Som vanlig melk, er det høy i næringsstoffer, inkludert kalsium og vitamin D.
fem.
Husk å spise noe til frokost er alltid bedre enn å spise noe. Hvis du hater alle de ovennevnte alternativene, velger en liten, usunn junk food. Studier viser at personer som ikke spiser frokost ende opp med å spise mer utover dagen. . . Spise noen cookies kan spare deg for mye kalorier senere
6
For flere ideer til sunne måltider, besøke Guide til frokost, lunsj og middag-lenke nedenfor under ressurser. Du kan også se hva andre spiser og dele dine egne ideer på kosthold og ernæring fora -. Også link under


Previous:hvordan å øke protein inntaket Next:hvordan man skiller dårlig mat og dårlig mat som ikke fortjener sitt dårlige rap

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt på sonen kosthold
 • hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk
 • hvordan hjelpe barn å utvikle sunne matvaner
 • fleste måltider for barn med diabetes
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - å snu trenden
 • hvordan vet hvorfor mange av våre små barn blir overvektige
 • Slik øker barn som vil spise noe
 • å spise sunt på søskenbarn subs
 • hvordan å bruke vitamin tilskudd
 • hvordan du bruker hacker kosthold tracker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com