hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-17
Omega-3 fettsyrer er en viktig del av balansert kosthold, bidrar til å holde hjertet fungerer som den skal, senke kolesterolet, regulere blodtrykket, og selv redusere betennelser på grunn av skade og leddgikt. Mens fisk er den beste kilden til omega-3, er det ikke den eneste kilden-gode nyheter for vegetarianere og de som ikke elsker fisk

Du trenger:.
Linfrø (olje, frø og /eller kapsler ).
Nøtter og frø.
Soy.
Grønne bladgrønnsaker.
Fiskeolje kapsler.


en.
Velg den andre ledende kilde til omega-3 fettsyrer, linfrø. Mens linfrøolje er bedre enn frø, begge er gode kilder. Olje og frø kan bli stenket på salater, legges til din favoritt oppskrifter, blandet i smoothies eller juice eller tatt i supplement form.
To.
Spis mer nøtter og frø, naturlige kilder til omega -3. Mens nøtter og frø er generelt høy i fett og kalorier, og burde ikke brukes som grunnlag som eneste kilde til essensielle fettsyrer, vil en og annen crunchy snack eller salat tillegg bidra til å øke inntaket av omega-3 uten å spise fisk. Mens de fleste nøtter og frø inneholder omega-3, valnøtter er på toppen av listen.
Tre.
Legg mer soya i kostholdet, en annen god kilde til omega-3. Tofu lages eventuelt akkurat som du ville kylling eller blandet i gryteretter. Soya kan kjøpes i en rekke former, slik som melk, ost, kjøtt alternativer til og med iskrem.
Fire.
Ta med mer grønne bladrike grønnsaker i kosten, blant annet grønnkål, brokkoli , kål og til og med tang. Alle grønne bladgrønnsaker inneholder minst mindre mengder omega-3 fettsyrer, så å inkludere dem i ditt daglige kosthold vil mest definitivt hjelpe deg å nå ditt daglige mål.
fem.
Få tran uten å spise fisk ved å ta omega-3 fra fisk i supplement skjema. Imidlertid er det anbefalt at du ikke tar mer enn 2,5 g hver dag, som fisk ofte inneholder tungmetaller som kan bygge opp i kroppen. Hvis du trenger mer enn 2,5 g daglig, bør du vurdere linfrøolje kosttilskudd eller andre kosttilskudd metoder.


Previous:hvordan å bruke vitamin tilskudd Next:hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan

Relaterte artikler


 • hvordan å lage et barn få vekt
 • hvordan å opprettholde vekten på sonen kosthold
 • hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?
 • hvordan få barn til å spise mer frukt og grønnsaker
 • hvordan få barn til å spise grønnsaker
 • sunt kosthold for barn og tenåringer
 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan å følge sukker buster kosthold
 • hvordan å bruke vitamin tilskudd
 • å spise fermentert mat for å forbedre kostholdet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com