hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-17
The Weight Watchers Flex plan har vist seg å være en svært effektiv måte å gå ned i vekt, mens endre måten du ser på mat så vel som å spise vaner for livet. Den Flex Planen er Weight Watchers 'mest populære plan tilgjengelig

Du trenger:. .
Weight Watchers POINTSlinder
Weight Watchers POINTSbooster.
Weight Watchers referansemateriale.

Beregn Mat poeng


en.
Beregn poeng av mat ved hjelp av en POINTSlider som du kjøper fra Weight Watchers . Hvis du vil bruke POINTSlider, må du vite hvor mye kalorier i maten, det totale fett gram og den totale kostfiber gram.
To.
Bruk Weight Watchers kalkulatoren for å gjøre det litt lettere å beregne poengverdi. Du kan også kjøpe dette verktøyet fra Weight Watchers.
Tre.
Se på nettet eller i Weight Watchers bøker å finne punktet verdier hvis du ikke har en ernæringsmessig etikett til å arbeide fra eller en måte å beregne maten. Noen nettsteder har en måte å se opp matvarer for å finne ut deres verdi og Weight Watchers har også en bok med vanlige matvarer i dem med sine poeng verdier, samt en bok med felles restaurant mat.

Følg Flex Plan


en.
Finn antall poeng du har lov i henhold til Weight Watchers planen. Weight Watchers har en tabell å følge som går etter vekt. For eksempel, en som veier 175-199 kg. , Er ikke sykepleie og er over 16 år for kvinner og 19 for menn vil få lov 24 poeng per dag.
To.
Forstå at du vil få en ukentlig poeng fradrag av 35 som du kan bruke når som helst i tillegg til dagpenger. Spre det gjennom hele uken, eller bruke alt på en gang-det spiller ingen rolle.
tre.
Hold styr på alle punkt du inntar i mat og drikke hele dagen.
fire.
Trening hver dag for å øke vekttap og øke antall poeng du kan konsumere. Bruk POINTSbooster tilgjengelig fra Weight Watchers å finne ut hvor mange ekstra poeng du vil få fra hvor mange minutter med trening du gjorde i henhold til vekten din.

Tips og advarsler


 • Weight Watchers foreslår at du trener 30 minutter per dag, spise minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag og to porsjoner med melkeprodukter, spise fullkorn, har sunn olje hver dag som linfrø, raps, oliven eller solsikke, blant andre, begrense mengden av sukker og alkohol du bruker, ta en multivitamin hver dag og drikker minst seks glass vann daglig.


 • Previous:hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk Next:hvordan å bruke mindre penger på fast food-restauranter





  Relaterte artikler


 • sunt kosthold for barn og tenåringer
 • hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan
 • hvordan å opprettholde vekten på sukker busters kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt på sonen kosthold
 • hvordan å lage et barn få vekt
 • beste måter for et barn å miste magen fett
 • hvordan få barn til å spise grønnsaker
 • hvordan holde en hacker kosthold journal
 • hvordan å bruke vitamin tilskudd
 • hvordan hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com