hvordan å følge sukker buster kosthold

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-13
Sukker buster kosthold, som alle low-carb dietter, er basert på prinsippet om at insulin, oppstår når vi spiser sukker og litt karbohydrater, hindrer vekttap. Imidlertid er det sukkeret buster kosthold designet for å vare bare 14 dager som du bygger din diett fra 30 prosent protein, 40 prosent fett og 30 prosent karbohydrater
en.
Hold deg unna raffinerte, enkle karbohydrater, inkludert hvite matvarer som raffinert mel, ris og sukker. I tillegg, for 14 dager må du unngå produkter som inneholder sukker som brus, snacks, godteri og syltetøy. Sukkerholdige frukter som rangerer høyt på glykemisk indeks bør unngås, for eksempel bananer, ananas og rosiner. Rotgrønnsaker som poteter, pastinakk, gulrøtter, rødbeter og mais er også høyt på glykemisk indeks og bør unngås.
To.
Føl deg fri til å spise komplekse karbohydrater som er lav på glykemisk indeks, så lenge du ikke overstiger 30 til 40 prosent av det daglige kaloriene fra valgt karbohydrater. Akseptable karbohydrater omfatter de fleste av frukt og grønnsaker, bønner, hele korn og lite fett meieriprodukter.
Tre.
Spis rikelig med kjøtt fordi protein er en viktig del av kaloriinntaket ditt. Men i motsetning til andre low-carb dietter, bør du velge de magreste kjøttstykker. Fisk og sjømat er din beste kilder til protein, etterfulgt av hvite fjørfekjøtt med hud fjernes og magert storfekjøtt, svinekjøtt eller lam. Egg er også tillatt som en proteinkilde.
Fire.
Husk at fett ikke bare er tillatt på sukker buster kosthold, blir de oppfordret. Du bør prøve å unngå mettet fett så mye som mulig. Fordi du vil være tidkrevende mettet fett når du nyte kjøtt, prøver å bruke sunne oljer til matlaging, som vegetabilsk olje og olivenolje, og unngå smør.
Fem.
Vær oppmerksom på at alkohol er ekstremt høy på glykemisk indeks og derfor ikke bør være en del av kostholdet ditt. Imidlertid er en tilfeldig lite glass tørr rødvin når den nytes med et måltid akseptabelt, men det bør ikke misbrukes. Til slutt, dietten retningslinjene grensen koffein inntak til bare to eller tre kopper per dag.
6.
Del dine måltider så mye som mulig, spise 5:57 små måltider gjennom dagen. I tillegg, ikke spis etter 8 pm eller så, slik at 2 eller 3 timer mellom siste måltid på dagen og leggetid.

Tips og advarsler


 • Fordi sukker buster kosthold understreker eliminering av høy-glykemisk mat mer enn eliminering av karbohydrater generelt, er det en god idé å bli kjent med mat som er høy på glykemisk indeks (se Ressurser nedenfor).


 • Previous:hvordan skal følge maten pyramide Next:hvordan å slippe en kjole størrelse på mindre enn 2 uker

  Relaterte artikler


 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan du velger et barn diett leir
 • hvordan å lage et barn få vekt
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre
 • hvordan hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt
 • å spise ute på vekten overvåkere kjernen plan
 • beste måter for et barn å miste magen fett
 • hvordan å følge sukker buster kosthold
 • hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse
 • er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com