å spise sunnere

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-21
Bekymret for vektøkning? Gamle spisevaner kan være vanskelig å bryte, men ved å integrere mindre sunt endringer i kostholdet ditt, kan du gjøre store fremskritt i din helse og velvære

Du trenger:.
Produsere (frukt og grønnsaker), i sesongen <. br>en positiv holdning.
ferske, naturlige matvarer.


en.
Husk at det å gjøre sunne endringer i kostholdet ditt ikke behøver å være en smertefull opplevelse. Små endringer teller. Legge sesongen for å måltider er en deilig måte å legge fiber og bulk, samt mye tiltrengte vitaminer og mineraler til kosthold.
to.
Spis mat med høyt vanninnhold og fiber.
Matvarer med høyt vanninnhold, som melon og agurk, vil fylle deg opp uten å tynge deg ned . Bruk lyse grønnsaker til å legge farge og næringsstoffer til salater, pasta retter og gryteretter, bønner er fylling og fibrøs. Frukt og frossen yoghurt smoothies er guddommelige, frosne druer er deilig
3
En feil folk ofte gjør når du prøver å bli sunnere er å ta en "alt eller ingenting"-tilnærming. . . Du trenger ikke å være en helt! Så godt som alle varig endring skjer gradvis, Rom ble ikke bygget på en dag. Vær eventyrlystne i kostholdet valg, eksperimentere med nye smaker, teksturer og ingredienser, men ikke føler seg tvunget til å spise mat du ikke liker bare fordi de er Experiment, lærer hva du liker, "bra for deg. " og spiser det. Ganen vil utvide som livlinjen krymper.
Fire.
Oppmuntre folk rundt deg å lage sunnere mat valg, også. Bring hele korn pretzels og kuttet opp frukt med cottage cheese til å spise på jobb; grønnsaker med naturlige mutter Butters, hummus, eller en frisk vinaigrette gjør en crunchy, salt, og tilfredsstillende snack.
Det vil være tider, selvfølgelig, der cut-up brokkoli ikke kommer til å kutte den. Du vil være i et rush, må du ha mat NÅ, og du vil spise ost krøller. Og dette er bra!
Fem.
Ikke klandre deg selv for kost bortfaller. For mange mennesker, er mat og selvfølelse dypt innvevd. Spise sunt, eller ikke i det hele tatt, er "god," og spise unhealthily, eller i store mengder, er "dårlig". Det er
ingen moralsk komponent til maten man spiser, imidlertid. Viktigheten av å lytte til kroppens signaler kan ikke overvurderes. Porsjonskontroll, variasjon og balanse er avgjørende. Spis at kakestykke, bare sørg for å spise grønnsaker også.
Mat er nødvendig. Det gir næring til kroppen og bringer mennesker sammen, det er livsnødvendige, og kan forandre livet. Spise bedre vil forbedre din helse, din lykke, og ditt liv.


Previous:hvordan hjelpe barn å utvikle sunne matvaner Next:hvordan du velger frisk frukt

Relaterte artikler


 • hvordan få seks pack abs
 • hvordan hjelpe et barn miste vekt trygt
 • hvordan å sammenligne hacker kosthold til andre dietter
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre
 • hvordan å lære et barn gode matvaner
 • hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan
 • hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg
 • kosthold for barn med diabetes
 • hvordan vet hvorfor mange av våre små barn blir overvektige
 • hvordan å opprettholde vekten på sonen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com