hvordan vet hvorfor mange av våre små barn blir overvektige

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
I dagens samfunn, spesielt her i USA, med nesten større prosent av maten produseres er endret til en viss grad fra det som er høstet og lagt til mange av våre bakevarer, der mye av det avgjørende for næringsstoffene er fjernet og enda selv om det gjøres forsøk på å fornye dem før levering, mange kan ikke og disse produktene mister mye av sin opprinnelige næringsinnholdet

Du trenger:. .
Et ønske om å få svar på de virkelige årsakene til barnets overvekt


en.
Hva er hovedmålet til The Food Processing Industry?
Vi er i hovedsak en verden av kapitalismen, og dette betyr profittere på alt som er produsert for å overleve, slik mange prosesser har blitt endret for å gjøre denne filosofien kjøre jevnt og hvert år metoder er forsøkt for å øke fortjenestemarginen på de fleste matfag produsenter. Vil vi noen gang se våre grunnleggende maten tilbake til sitt opprinnelige uberørte tilstand? Sannsynligvis ikke i nærmeste framtid.
To.
Hvorfor noen av barna våre Fete så ung?
Først av alt, hvis vi går tilbake 100 år eller så, ville vi ikke finne noen poster av denne typen problemer. Så hvor er kilden. Må lære våre foreldre oss til å spise mer, selv om vi ikke er sultne? Tvert imot, foreldrene er nok strengere på hva barna spiser hver dag, prøver å sørge for at de spiser riktig mengde av frukt og grønnsaker for å opprettholde den energien de trenger for å bære dem gjennom skoledagen og andre aktiviteter senere i dagen. Selv med alle programmene som er startet i skolen i mange deler av landet, er den gjennomsnittlige vekten av våre små barn fortsetter å øke. De er å gjøre tilgjengelig mer og mer fettfattig og med fett-fri mat, ørkener og drikke, fjerne mange junk food drikke fra automatene i mange av skolene, særlig de som inneholder store mengder sukker og problemet ser ikke ut til å avta .
tre.
Så, kan en felles Food Process ha noen innflytelse?
Vi er fortalt av noen topp forskning ernæringsfysiologer at hvis vi spiser feil type av fett daglig i kroppen vår, vil vi lengter etter mer mat, før vi spiser riktig type fett. Feil type fett vil blokkere disse riktig type fett, forstyrrende sentrale kroppens prosesser. De er ens som skal fordele "gode" fettet til hver og en av våre celler skal konverteres til den nødvendige energien i kroppen vår som vi går gjennom dagen.
Fire.

Urovekkende denne prosessen vil føre til fett som lagres i mange områder av kroppen som ikke er bra for å opprettholde riktig vekt, gjerne i vår midten seksjoner. Som tiden går, blir problemet verste før noen av oss blir overvektige. Så, hva er dårlig fett som kan forårsake dette til å skje? Det er godt kjent av mange av våre ernæringseksperter å være herdet og delvis hydrogenert fett. De samme maten ernæringsmessig forskere fortelle oss hinder for den normale kroppens prosesser og kan forårsake mange av de sykdommene som vi har en tendens til å utvikle seg som vi blir eldre. De forteller også at Omega-3 oljer er fettsyrer som bør erstatte hydrogenerte oljer i maten. Det er sikkert ikke lett å gjøre dette, men hvis vi fortsetter å konsumere det dårlige oljer, vil fremtiden problemet med fedme bare bli verre. Selv WHO (World Health Organization) prøvd i det siste å forby hydrogenering av våre oljer, men en måte var ikke vellykket. Den nederste linjen fra det som har vært lært om dette er at hydrogenering av våre oljer bør boikottet og til slutt utestengt fra våre matvarer.


Previous:er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd? Next:hvordan du får barn på sunn mat planer

Relaterte artikler


 • hvordan hjelpe et barn miste vekt trygt
 • hvordan å slippe en kjole størrelse på mindre enn 2 uker
 • hvordan å mate et barn med ADHD
 • hvordan vet hvorfor mange av våre små barn blir overvektige
 • hvordan du bruker hacker kosthold tracker
 • kosthold for barn med diabetes
 • sunt kosthold for barn og tenåringer
 • beste måter for et barn å miste magen fett
 • hvordan å lære et barn gode matvaner
 • hvordan du velger et barn diett leir
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com