hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
På slutten av dagen, vi kan bare ikke være for opptatt til å gjøre vår jobb som forelder. Teller ikke på skolene eller regjeringen til å håndtere ditt barns helse-det er ikke deres jobb å heve din gutt, og det fungerer bare ikke! Hvis du venter for dem å bli voksne og takle det selv, du, og de vil lide større smerter enn om du gjør noe akkurat nå. Dette er et klassisk ta på den gamle "Betal nå eller betal senere" ordtaket-det vil ikke ta vare på seg selv, så ta kontroll over helsen din og dine barn før det er for sent å gå tilbake. Tross alt, kan du endre det du spiser nå, men kan ikke reversere diabetes senere
en.
Ikke . . . straffe ham for å spise ting som var helt fint i går, men betyr en time-out eller grunnstøting i dag. Bortsett fra nevnte forvirring, gjør det ingenting, men gjøre ham føler han mislyktes, og han skuffet deg i det siste. Ikke veldig kult for selvfølelsen og tilhørende "trøstespising" som er så vanlig i våre husholdninger.
To.
Do . . . belønne ham for å bo i rute med sin spising plan. Tilby et måltid [innenfor grensene] på sin favoritt restaurant på fredag kveld, eller en spesiell godbit i bestemors hus. Gjør det morsomt og noe å se frem til, slik at han kan arbeide for å lykkes.
Tre.
Ikke . . . cold turkey i rask mat og søt useriøs. Ikke bare på grunn av poengene laget ovenfor, men det er betydelige hormonelle endringer som skjer med deprivasjon dietter og straks stanse matvarer som utløser slike. For eksempel: enkle karbohydrater som hvitt sukker og pasta utløse frigjøring av insulin og ulike hormoner som serotonin som gjør oss føler seg trygge og i kontroll. Dopamin, en annen svært viktig hormon, produserer endorfiner, noe som gjør oss føler euforisk og lykkelig [runner's high]. En brå deprivasjon av mat som slipper disse kjemikaliene kan føre til symptomer på tretthet, depresjon, og tap av fokus eller konsentrasjon. Disse symptomene, men fremskyndet av den godt ment berøvelse av "junk mat", er ofte diagnostisert for seint, og kan noen ganger behandles med antidepressiva eller andre medisiner ikke er hensiktsmessig for saken. Do . . . gjør en veldig gradvis overgang til sunnere kosthold ved å fase ut de dårlige kalorier i løpet av månedene som du fase i sunnere matvarer. Denne prosessen kan ta et år å fullføre, men jeg må understreke dette er et nytt, bærekraftig måte å lære barnet ditt riktig ernæring, ikke en diett som er sikker på å mislykkes i et par uker. Denne prosessen vil tillate kroppen og hjernen til å tilpasse seg den nye matvarer med "learning" hvordan å fordøye, behandle og assimilere slikt i systemet. Min mening er den fysiologiske funksjoner i hjernen og kroppen er forbundet med følelser: hvis barnet ditt er elendig, vil ingen resonnement i verden komme gjennom, uansett hva konsekvensene er. Dette vil føre til at svikt og bør unngås for enhver pris.
Fire.
Ikke . . . feed følelser! Selv om det er "normalt" [les: typisk] for foreldre å ønske å trøste barna våre når de er trist eller vondt, er alt du gjør å lære dem at fôring deres smerte og sorg er veien til helbredelse. Det er ikke, og vi alle vet det-alt vi gjør er å lage et problem verre. Ja, det gjorde moren din det, og hennes mor gjorde det. Men, vi er et forferdelig overvektig nasjon. Er det fungerer ??!!


Previous:hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg Next:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?

Relaterte artikler


 • hvordan du velger et barn diett leir
 • hvordan hjelpe barn å utvikle sunne matvaner
 • hvordan vet hvorfor mange av våre små barn blir overvektige
 • hvordan du får et barn til å spise frokost
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre
 • hvordan å følge sukker buster kosthold
 • hvordan å oppdra et barn vegetarisk
 • hvordan å opprettholde vekten på sukker busters kosthold
 • hvordan du får barn på sunn mat planer
 • beste måter for et barn å miste magen fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com