hvordan hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Fedme i Amerika er en epidemi. Skolegårder over hele Amerika er fylt med overvektige barn. Fedme i ung alder øker risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Det er opp til foreldrene å hjelpe barna sine opprettholde en sunn vekt
en
En ren tallerken isn ' t nødvendig. En vanlig middag regel som er at et barn har til å rense sin plate. Dette lærer barnet å ignorere hennes kroppens metning mekanisme som signaliserer når kroppen har vært tilstrekkelig næring. I stedet inkluderer en sunn blanding av mat på barnets plate og oppmuntre dem til å spise bare inntil de ikke lenger føler seg sulten.
To.
Tilby belønninger annet enn mat. Når desserter og andre søtsaker blir brukt som belønning, lærer den barnet å verdsette disse matvarene ovenfor andre.
Tre.
Limit fjernsyn og datamaskin tid. Hvis barnet sitter foran datamaskinen eller tv, er han ikke ute og leker. Fysisk aktivitet er en viktig del av å opprettholde en sunn vekt.
fire.
Hjelp barnet å finne sunn mat til å nyte. Grønnsaker er sjelden et barns favoritt mat. Men hvis en rekke tilbys, kan barnet finne en grønnsak som behager henne ganen.
Fem.
Gi ros. Mange barn med vektproblemer har selvfølelse problemer. Bygge opp barnets selvfølelse sikrer at hun bryr seg nok om seg selv til å legge vekt på å opprettholde en sunn vekt.
6.
Eksperimenter med ulike fysiske aktiviteter. Hvert barn er flinke til noe annet. Utsette barnet til en rekke sport og spill for å finne en som barnet liker. Delta i disse aktivitetene med barnet. Støtte til barnet vil hjelpe ham å holde med noen aktivitet han deltar i.
7.
Lead ved eksempel. En forelder som spiser sunt og øvelser er mer sannsynlig å ha et barn som spiser sunt og øvelser. Gjør det en familie affære. Et barn kan misliker å ha en spesiell meny, mens alle andre i familien har sin favoritt usunn mat.


Previous:hvordan du velger et barn diett leir Next:å spise sunt på søskenbarn subs

Relaterte artikler


 • hvordan å kjøpe en god diett pille
 • Slik følger medisinske restriksjoner for Beverly Hills kosthold
 • hvordan hjelpe et barn miste vekt trygt
 • hvordan hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt
 • hvordan du får barn på sunn mat planer
 • å spise ute på vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan du bruker hacker kosthold tracker
 • hvordan å opprettholde vekten på sonen kosthold
 • hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg
 • hvordan å følge sukker buster kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com