hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Hvis du hadde (eller er i ferd med å ha) en baby, sjansene er, pengene dine kommer til å være stram, spesielt i denne økonomien. Og hvis du er formelen fôring, kan du lett tilbringe hundrevis av dollar i måneden på formel alene. Men det er hjelp-hver stat tilbyr WIC, eller kvinner, spedbarn og barn. Dette er et statlig hjelp fra regjeringen tilbudet til de som oppfyller kravene for deres plassering. Her er trinnene du kan ta for å søke om WIC i ditt område
en.
Først må du finne ut om du er kvalifisert. Vanligvis, kravene er at du er gravid eller nettopp har født, og at barnet ditt er under ett år og /eller barn er under fem år. Du må møte en inntektskravet, som viser at du har økonomisk behov for tjenestene. Også, uansett hvilken tilstand du søke om WIC, må du bor i, og generelt behov for å vise bevis for bosted når de søker på kontoret. Et annet krav kan også være en ernæringsmessig behov, for eksempel, familien trenger spesielle diettbehov og dagligvare behov. Og, hvis du var på /er på Medicaid i løpet av svangerskapet, blir du automatisk kvalifisert for WIC.
To.
Ring det lokale WIC kontoret i ditt område. Det er en link i avsnittet for å hjelpe deg å finne din lokale WIC kontor. Når du ringer, gi dem litt grunnleggende informasjon, og de vil fortelle deg hva du trenger å ta med, for eksempel barn, et bevis på bosted, inntekt uttalelser, etcetera. Vær sikker på å ha alt dette klart til dem når du ankommer.
Tre.
Snakk med dem om dine behov. La dem vite om du ammer eller planlegger å formel feed. De vil bestemme hva som er best for deg og dine barn basert på dine ønsker og begjær. WIC oppfordrer amming, men de vet at ikke alle kan eller er villig til å gjøre dette og tilbyr formelen for de som spør.
Fire.
Still spørsmål eller bekymringer som du har under besøk i WIC kontoret. De vil være mer enn gjerne hjelper deg med å finne andre mamma grupper eller breastfeeding grupper som kan hjelpe deg under disse noen ganger prøver ganger.
fem.
fleste ganger, vil du motta enten et debetkort som kortet å gjøre WIC kjøp eller noen ganger vil du få kuponger som sier hva du kan kjøpe med WIC sjekker. De vil som regel gi deg med brosjyrer og informasjon om hva du kan kjøpe spesifikt for familien i forhold til familien din størrelse og behov.

Tips og advarsler


 • Don ikke la "stolthet" kommer i veien. Noen ganger har vi ikke annet valg enn å gå på WIC for å gi det vi trenger for å for våre barn. Gjør hva du må gjøre for å ta vare på deg og din familie.
 • WIC er ansett som en kortsiktig program. Du kan ha til å søke eller gi beskjed om endringer i inntekt eller familiesituasjon. Sørg for å spørre hvordan de liker å bli varslet om endringer i ditt første avtale for å unngå forvirring eller misforståelser.


 • Previous:hvordan du får barn på sunn mat planer Next:Slik øker barn som vil spise noe

  Relaterte artikler


 • hvordan du får barn på sunn mat planer
 • hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk
 • hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse
 • ernæring program for barn ’lunsjer
 • hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan
 • hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?
 • hvordan å opprettholde vekten på sonen kosthold
 • hvordan å oppdra et barn vegetarisk
 • å spise sunt på søskenbarn subs
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com