hvordan å mate et barn med ADHD

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Har du et barn som lider av ADHD? ADHD eller ADHD er en relativt vanlig syndrom kjennetegnes ved hyperaktivitet, impulsiv atferd, og manglende evne til å fokusere. Det kan være et frustrerende problem for foreldre å håndtere på grunn av det høye energinivået av disse barna. Dessverre, kan reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle denne lidelsen har betydelige bivirkninger. Av denne grunn, mange foreldre søker naturlige behandlinger for ADHD. Et fokusområde er kosthold. Hva er den beste maten for ADHD
en.
ADHD antas å være forårsaket av en ubalanse i visse hjernen biokjemikalier involvert i humør. Selv om det er uklart hvor mye av en rolle kosthold spiller i denne lidelsen, har flere studier vist en mulig assosiasjon kosttilskudd. Noen av områdene som har fått fokus når det gjelder mat for ADHD har inkludert sukker og karbohydrater, kunstige konserveringsmidler, Farge fra mat, og koffein.
To.
En studie publisert i Annals of Allergi i 1994 viste at eliminere mat konserveringsmidler og kunstige farger mat fra kosten for barn med ADHD hadde en positiv effekt på symptomene. På grunn av hvor ofte de brukes i pakket og bearbeidet mat, kan denne typen kosttilskudd endring være en utfordring, men kan gi noen fordeler.
Tre.
Selv om sukker har fått mye gransking når det gjelder mat for ADHD, har de fleste studier ikke vist en klar sammenheng mellom raffinert sukker inntak og symptomer på ADHD. Det ble antatt at den raske økningen i blodsukker og påfølgende insulin spike kan spille en rolle i forverring av symptomene på ADHD, men de fleste studier har ikke klart å vise en signifikant sammenheng. Likevel, mange foreldre forteller at deres barns symptomer er mer uttalt etter å ha spist et høyt sukker måltid.
Fire.
Annen gjenstand for fokus på området mat for ADHD er de essensielle fettsyrene. Noen studier har vist at barn med ADHD mangler på essensielle fettsyrer, spesielt alfa linolensyre, en viktig omega 3 fatty acid som er en forløper til DHA og EPA som finnes i fiskeolje kosttilskudd. En studie publisert i tidsskriftet Pediatrics i 2005 viste at supplere barn med omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje og omega 6 fettsyrer finnes i nattlysolje bidratt til å forbedre hyperaktivitet og impulsivitet så vanlig hos barn med dette syndromet.
fem.
Hva er den nederste linjen dersom du ønsker å fokusere på kostholdet tiltak for å bedre barnets symptomer? Det kan være til noen fordel å begrense bearbeidet mat som har kunstige konserveringsmidler og mat fargestoffer samt raffinert sukker. Supplere med fiskeolje kosttilskudd og, muligens, kan nattlysolje gir essensielle fettsyrer viser seg å være mangelfull i enkelte barn. Før du gjør endringer i barns kosthold, er det best å snakke med en barnelege som er kunnskapsrike i behandling av ADHD.


Previous:hvordan få barn til å spise grønnsaker Next:hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg

Relaterte artikler


 • hvor å sjekk mat etiketter for hele korn
 • hvordan man skiller dårlig mat og dårlig mat som ikke fortjener sitt dårlige rap
 • hvordan å bruke vitamin tilskudd
 • hvordan skal følge maten pyramide
 • å spise sunt på søskenbarn subs
 • ernæring program for barn ’lunsjer
 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan du bruker hacker kosthold tracker
 • hvordan holde en hacker kosthold journal
 • hvordan hjelpe et barn miste vekt trygt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com