hvordan å lære et barn gode matvaner

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2010-01-12
Instilling gode matvaner i et barn er viktig slik at hun kan utvikle og vedlikeholde bedre matvaner når hun blir eldre. Det er vår jobb som foreldre å starte våre barn på veien til livslang gode ernæringsmessige ferdigheter. Den tidligere gode matvaner er implementert i et barns liv, jo mer apt han er å plukke opp et eple over en candy bar. Og undervisning et barn er ikke så vanskelig så lenge du som forelder, sett riktige eksemplene

Hvordan lære et barn Good Eating Habits


en.
Utdanne deg selv. Før du kan lære barnet ditt hvordan du spiser et sunt kosthold, kan det hende du trenger et oppfriskningskurs i hva et sunt kosthold er. For eksempel, gjør velger du hermetiske eller frosne grønnsaker? Du kan bare være innhold som du kan få barnet til å spise alle typer grønnsaker, men frisk er best. Hvis du ikke kan kjøpe fersk, er frosset neste beste valget. Mange hermetisk mat er fulle av tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.
To.
Tilby sunn snacks. Unngå å ta bort sine valg helt. Den beste måten er å tilby et utvalg av sunne valg. Valg kan inneholde vanilje yoghurt med jordbær, frukt salat med mandarin, fettfattig piske krem og marshmallows, eller epler med peanøttsmør. Ikke bare er disse valgene sunne, men de er også fulle av smak, slik at barnet ikke føler fratatt.
Tre.
Les mat etiketter. Når barnet er gammelt nok til å forstå en food etikett, sitte med ham en dag, og forklare hva mettet og umettet fett er. Så se på listen over ingredienser. Ethvert merke som begynner, eller har, høy fruktose i topp fem ingredienser bør gjøre deg forby matvaren automatisk. Høy fruktose mais sirup er den mest fetende slags sukker. Dens eneste jobb er å tilfredsstille din sult for omtrent en time. Hjelp barna lære om komplekse karbohydrater. De vil snart forstå at komplekse karbohydrater vil hjelpe dem til å føle fyldigere lenger og tilby ernæringsmessige fordeler også. Disse matvarer inneholder noe fullkorn og mest grønne grønnsaker, som brokkoli.
Fire.
Utarbeide måltid planer. Som du bestemmer deg for hva du skal kjøpe på din neste tur til dagligvarebutikk, involvere barnet. Be ham om å hjelpe deg med å utvikle måltider hele familien vil like. Etter hvert som barnet begynner å rulle ut ideer, forsiktig korrekt om nødvendig. For eksempel, hvis hun foreslår sjokoladekake til dessert, smiler og svarer: "Du vet hva som høres enda bedre Strawberry Shortcake . . . med friske jordbær Hva tror du?!?" En positiv holdning vil gå en lang vei og, på samme tid, har du sementerte enda et sunt valg i tankene hennes.
Fem.
Tilbered måltider sammen. Når du koker med barnet ditt, kan du se de første hånd hvordan å forberede noe på sunn måte. For eksempel, hvis du har valgt å lage kylling wok en natt, bruke extra virgin olivenolje Surr ingrediensene. Forklar barnet ditt som du bruker hver ingrediens hva dens spesielle helsemessige fordelen er og hvorfor du har valgt olivenolje i stedet for vegetabilsk olje. Disse øyeblikkene på kjøkkenet sammen vil etablere sunne vaner og verdifull lærdom at barnet vil bære for livet.


Previous:Slik øker barn som vil spise noe Next:sunt kosthold for barn og tenåringer

Relaterte artikler


 • hvordan å kjøpe en god diett pille
 • hvordan du bruker vekten overvåkere flex plan
 • hvordan å oppdra et barn som vegetarianer
 • hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - gjøre og ikke gjøre
 • hvordan du velger et barn diett leir
 • hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk
 • kosthold for barn med diabetes
 • hvordan å øke protein inntaket
 • hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com