fleste måltider for barn med diabetes

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Hvert barn med diabetes skal ha et annet måltid plan, basert på personlige forhold, fysisk aktivitet, normal hastighet på spising, vekt og generell helse. Det er tre hovedtyper av ukentlige måltid planlegging tilnærminger vanligvis brukt av barn med diabetes-utveksling måltider, den konstante karbohydratrikt måltid plan og karbohydrater teller matplan

Exchange Måltider

Denne type måltid planlegging deler vanligvis mat i matvaregrupper, for eksempel stivelse, frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og fett. Sammen med legen din, vil du bestemme hvor mange porsjoner fra alle gruppene barnet ditt skal ha på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Dette vil la barnet velge mellom en rekke matvarer for måltider og snacks, så lenge de passer inn i den riktige maten gruppene. Dette måltidet planen er vanligvis nyttig for barn som nylig er blitt diagnostisert med diabetes.

Constant Karbohydrat Måltider

På en konstant karbohydrat måltider, vil du og legen din sette karbohydrater beløp for barnet ditt til å spise i løpet av hvert måltid eller snack. Barnet vil da beregne hvor mange karbohydrater er i matvarer som hun ønsker å spise og planlegge hvert måltid eller snack deretter. Hvis ditt barns fysiske aktivitet forblir relativt konstant i løpet av dagen, kan dette måltidet planen være for henne. Den er enkel å følge og forblir konstant fra dag til dag.

Karbohydrater Måltider

Den karbohydratholdige telle måltider kombinerer inntaket av mat og insulin injeksjoner, slik det fungerer bare hvis barnet ditt tar insulin injeksjoner sammen med hvert måltid. På dette måltidet planen, vil barnet ditt beregne hvor mange karbohydrater han bruker på hvert måltid og måle insulindosen tilsvarende. Dette måltidet planen er den mest fleksible av de tre, og gir barnet mer kontroll.


Previous:ernæring program for barn ’lunsjer Next:beste måter for et barn å miste magen fett

Relaterte artikler


 • hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse
 • hvordan du får barn på sunn mat planer
 • hvordan å opprettholde vekten på sonen kosthold
 • hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk
 • hvordan holde en hacker kosthold journal
 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan å øke protein inntaket
 • hvordan få barn til å spise grønnsaker
 • hvordan å mate et barn med ADHD
 • hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com