ernæring program for barn ’lunsjer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Skolene har et stort ansvar. Ikke bare utdanne de barn og på å forme generasjon morgen, men de må også sikre deres velvære. Dessverre er det mange barn og familier er uten utdannelse om ernæring og mange barn ikke får den rette balansen av mat hjemme. Mange skoler tilbyr billig og usunn mat valg for sine barn, bare legge til problemet. Men med litt innsats, kan elevene lære fordelene av sunne matvaner

Fordyp Det i Læreplan

Hold en forsamling om ernæring. Har en morsom video eller leie en lokal teatergruppe for å presentere en sketsj eller spille om ernæring. Gjør aktivitetene morsomme og interaktive, slik at barna får den meldingen. Fotokopi fargelegger ark med bilder av næringspyramiden, og frukt og grønnsaker for små barn å farge.

Den nye Food Pyramid, utgitt i 2005, har farge kodet det slik at barna kan få en bedre ide om hva du skal spise. Det oppfordrer i utgangspunktet barn til å spise en balansert diett, slik at de får mer korn, frukt og grønnsaker og meieriprodukter, og en moderat mengde fett og protein. Husk at mengden av mat nødvendig varierer etter aldersgruppe, så det er viktig å studere næringspyramiden å presentere korrekt informasjon. Kid's Health. org har en flott nettside om tolking The Food Pyramid (se Ressurser).

Sett sammen en pakke

Sett sammen en pakke om fordelene av ernæring for eldre barn. Har gjøre dem aktiviteter som for eksempel rapport om informasjon eller ta en test på den for å sikre at de har lest informasjonen. Send pakkene hjem til foreldrene til alle barna og signere dem har dem slik at foreldrene kan i det minste bli informert om fordelene med et sunt kosthold.

Variety

Hire en ernæringsfysiolog. Du kan vanligvis komme i kontakt med en gjennom ditt lokale sykehus eller offentlig etat. Har han råd om hva du skal forberede seg på skolen lunsjer, noe som gjør at menyene er velsmakende og sunt. Husk, trenger du ikke å ofre smak for god helse.

Andel-Control

Utdanne lunsj servere på porsjon kontroll. Har ernæringsfysiolog vise dem riktig mengde mat for å tjene hvert barn for varm lunsj. Over-serving barn med store porsjonsstørrelser er en av de største synderne i barndommen fedme og andre ernæring relaterte farer.

I timene på ernæring, viser elevene riktig porsjonsstørrelser. En populær måte å vise kortstokker eller bringe i plast frukt slik at barna kan visualisere en skikkelig servering beløp. Bruk The Food Pyramid som en guide.

Besøk USDA Nettstedet

Besøk USDA's ernæring hjemmeside (i avsnittet) gratis brosjyrer og annet klasserom materialer. Bruk disse materialer til å lage en mat pyramide til å henge i klasserommet eller for å skrive ut ressurser som fargestoffer boksidene.


Previous:kosthold for barn med diabetes Next:fleste måltider for barn med diabetes

Relaterte artikler


 • hvor å sjekk mat etiketter for hele korn
 • hvordan man skiller dårlig mat og dårlig mat som ikke fortjener sitt dårlige rap
 • hvordan å bruke vitamin tilskudd
 • hvordan få omega-3 fettsyrer uten å spise fisk
 • kosthold for barn med diabetes
 • hvordan få barn til å spise grønnsaker
 • hvordan å opprettholde vekten på sukker busters kosthold
 • hvordan å slippe en kjole størrelse på mindre enn 2 uker
 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • å spise ute på vekten overvåkere kjernen plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com