beste måter for et barn å miste magen fett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Ifølge Science Daily, abdominal fedme hos barn og tenåringer har økt nesten 70 prosent fra 1988 til 2004. Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer, som diabetes og hjertesykdommer. Heldigvis, mens det fortsatt er hardt arbeid, kan barn miste magen fett lettere enn voksne, hvis de starter en fettfattig diett plan og moderat mosjon

insulinresistens

Selv om det kanskje overraske noen mennesker, barn trenger sukker som en form for energi til å regulere blodsukkernivået. Men, de ofte bruker for mye hvitt sukker, i form av søtsaker og hvitt brød, og blir avhengige av det. De blir mindre motstandsdyktige mot insulin, forårsaker betennelse rundt magen.
Foreldre kan forebygge insulinresistens ved å mate barna sine elementer, med lite eller ingen sukker. I stedet for en full sukker versjon av iskrem, prøv serverer dem en lett versjon av Breyer er alt naturlige iskrem. Vurder å bruke Splenda i stedet for sukker i desserter.

Super mat

Visse matvarer vil gi barn med vitaminer og antioksidanter, som vil hjelpe dem i å brenne fett og redusere betennelser. Oppfordre barna til å laste opp sine plater med fargerike frukter og grønnsaker, som jordbær, blåbær, spinat, brokkoli og tomater. Disse stoppe frie radikaler forårsaker skade på sine celler.

Barn bør også spise sunt fett, som finnes i fisk som laks, fordi det hjelper dem til å gjøre det bedre på skolen og bo mild temperert. The Omega 3 fettsyrer bidra til å forhindre cravings og overspising hos barn, samt kontrollere irritabilitet og stemninger.

Spise fiber hjelper barn føler seg fornøyd lenger, samt å fremme et sunt fordøyelsessystem. Barn bør spise flere porsjoner av hele korn, havre, eller hjernen, foruten gumlet på frukt og grønnsaker hele dagen
For å være hydrert, bør barna drikke sju til åtte glass vann hver dag. Vann vil også bidra til å fylle dem opp. Pop og juice ikke teller som en del av vannet total, fordi de er lastet med sukker.

Øvelse plan

For å miste magen fett, barn trenger for å få bevegelse. De kan begynne med noe så enkelt som å ta en tur eller spille basketball med en venn. De bør supplere den med crunches og sit-ups, men husk å være tålmodig. Vekten forsvinner ikke alle på en gang.


Previous:fleste måltider for barn med diabetes Next:er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?

Relaterte artikler


 • er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?
 • hvordan å lære et barn gode matvaner
 • kosthold for barn med diabetes
 • Slik følger medisinske restriksjoner for Beverly Hills kosthold
 • beste måter for et barn å miste magen fett
 • hvordan gjøre noen raske og enkle frokoster
 • hvordan du velger et barn diett leir
 • hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg
 • ernæring program for barn ’lunsjer
 • hvordan hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com