Slik øker barn som vil spise noe

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Er barnet ditt kresen når det gjelder å spise mat? Ville det ikke være så deilig hvis barna spiste noe du gjorde for dem? Hvis ja, lære hvordan du kan øke barn som vil spise alt du forberede
en.
Hvis du vil at barna skal spise noe uten å være kresen, må du først starter tidlig! Når babyen begynner å spise fast føde, ikke begynn med søte ting. I stedet prøve å gi deg baby et stykke potet eller avokado. Gi dem små biter av grønnsaker som gulrøtter, erter, etc. Da jeg var liten, mine foreldre pleide å mate meg mange nye matvarer. Det er derfor jeg er ikke kresen med mat til denne dagen.
To.
Det neste trinnet er inkrementell fôring. Mange av barna har en tendens til å ikke spise skorpen fra en brødskive eller skorpe fra pizza. For å løse dette problemet, kutt sandwich i kvartalene. Etter hvert som barnet spiser hvert kvartal brikke, kan en annen fjerdedel gis. Hvis barnet ikke spiser skorpe, så han ikke får den neste brikke. Dette er ikke en slags straff, men dersom barnet er sulten, vil han spise hele greia.
tre.
Et annet stort steg er å ikke levere mat til deres smak. Aldri har separate mat for de voksne og et eget utvalg for barn. Barn trenger å komme i vane med å spise alt som serveres.
Fire.
Deretter presentere et bredt utvalg av matvarer. Fordi foreldrene mine elsker alle typer mat, jeg generelt elsker alle etniske matvarer også. Selv om det er bare visse typer mat som vi ikke kan kose med tid, kan vi alle tilpasse seg til nesten alt.
Fem.
Husk, det er bare mat! Det vil være noen typer mat som barna ikke vil like å spise. Men, ikke tvinge dem til å spise den. I stedet, hvis han eller hun ikke spiser, vil de ikke få noe annet å spise i stedet. Husk, det er ikke noe mer til livet enn mat. Hvis du ikke liker det, spise det og få det overstått. Gå videre med livet!


Previous:hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse Next:hvordan å lære et barn gode matvaner

Relaterte artikler


 • er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?
 • hvordan du handler for vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan du søker om WIC (kvinner, spedbarn og barn) assistanse
 • å spise fermentert mat for å forbedre kostholdet
 • hvordan du får barn på sunn mat planer
 • hvordan du får en førskolebarn til å ikke spise snø
 • hvordan å oppdra et barn vegetarisk
 • å spise ute på vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan påvirker anemi barn og tenåringer?
 • å spise sunt på søskenbarn subs
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com