vekttap fordelene av grønn te

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-05
Hvis du er ute etter en lettere og sunnere måte å miste og vedlikeholde vekten din, kan svarene ligge i ditt eget kjøkken skap. Grønn te, forbundet med kulturer som Asia og Midtøsten, er kjent for å ha mange helbredende egenskaper, inkludert både evne til å øke metabolismen og vekttap

Historie

Selv om det har blitt nylig svært populært i Vesten, grønn te opprinnelig ble populær i Kina mange hundre år siden-og over tid har vært brukt til medisinske formål i Kina, Japan, India og andre asiatiske land i århundrer. Grønn te er kjent for å hjelpe fordøyelsessystemet, økt energi og kurere andre fysiske plager.

Typer

Camellia sinensis er bladene som danner grønn te. Et utvalg av grønne teer finnes på markedet i dag-alt avhengig av områder der grønn te er dyrket og klimaet. Men, den mest populære forbruksmateriell grønn te i den vestlige halvkule inkluderer kinesisk grønn te, japansk grønn te (inkludert Bancha og Sencha), grønn te fra Ceylon og Kahwah.

Fordeler

I tillegg til vektkontroll, grønn te er kjent for å ha mange andre fordeler for menneskekroppen. Økt immune support, kognitive funksjoner og anti-kreft fordelene er bare noen fordeler av grønn te. Ulike kliniske studier viser at grønn te faktisk øker metabolismen er på vei opp forbrenningen og bedre insulin sensitivitet. Den catechin polyfenoler som er i grønn te også fart termotilblivelsen -. Frekvensen der kroppen forbrenner kalorier

Expert Insight

Både lokale og internasjonale studier har vært administrert å bevise at grønn te har en effekt på vekten tap. Disse studiene inkluderte både nipper te i tillegg til grønn te pillen. Det anbefales imidlertid at grønn te er ikke en kur for fedme. Riktig kosthold og regelmessig mosjon må følge grønn te for at den skal være effektiv.

Misforståelse

Det har vært mange vitenskapelige studier fullføres med grønn te. Web MD refererer til en rekke studier utført på mus-studier der forbruk på opp til syv kopper grønn te hadde signifikant effekt på vekttap hos mus. Likevel, mange av resultatene ikke gir noe og trenger flere studier for å bevise dens virkninger.


Previous:mat for friske øyne Next:sjokolade og helsefordeler

Relaterte artikler


 • hvordan å kurere tørre neglebåndene
 • hvordan gjøre spise frukt moro for barna
 • hvordan påvirker junk food helse?
 • hvordan du skal gå vegetarisk sunt
 • hvordan lykkes på vekttap og fortsatt spise sjokolade
 • hvordan du kan øke stoffskiftet
 • hvordan bruke urten kosttilskudd for energi
 • hvordan å gå ned i vekt til live
 • hvordan å skjule vektøkning
 • hvor å miste vekt raskt og enkelt uten sult
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com