sunn slanking mat

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-08
Sunn slanking matvarer er en viktig del av vellykket vektreduksjon og økt velvære. Den beste slanking matvarer er ikke rask fikser og praktisk på farten måltider. De er friske, krever litt forberedelse og gi oss med deilig, fylling måltider og en dusør på næringsstoffer. Velge sunn slanking mat er nødvendig for å forbedre den generelle helsen langsiktig i stedet for bare å produsere kortsiktig vekttap

funksjoner

Det første du må se etter i en sunn slanking mat er ferskhet. Mens pakket mat hevder å være sunn eller laget av naturlige ingredienser, hvis den er behandlet mat som kjeks eller cookies det er ikke det ideelle valget for slanking. Fersk, hele matvarer, som frukt og grønnsaker, gir kroppen med fiber som holder den fulle og mindre sulten. Sunt kosthold mat bør inneholde sunt fett, som flerumettet og enumettet fett. Kornprodukter bør være 100 prosent fullkorn og alle protein kilder bør være magert. Søtet mat bør bruke de mest naturlige søtstoffer mulig. Mens sukker er greit for folk flest i moderate mengder, bruke honning og ren lønnesirup å blidgjøre mat.

Typer

Alle frisk frukt og grønnsaker er sunt kosthold mat. Moderat inntak av stivelsesholdige grønnsaker, slik som hvite poteter, erter og mais. De bør imidlertid ikke bli eliminert fordi de gir verdifulle vitaminer og mineraler. Velg olivenolje, mutter oljer, nøtter og frø som kilder til sunt fett. Korn, som hele hvete, havregryn, quinoa og brun ris, er alle gode kilder til sunne hele korn. Sunn protein kilder inkluderer magert kjøtt, kylling, kalkun, fisk, bønner, lite fett meieriprodukter og soya. Mørk sjokolade er en god dessert valg for å dempe en søt tann.

Misforståelse

Mange mennesker slår til bearbeidet kosthold mat når søker en måte å miste vekt fordi disse tingene er praktisk. Vibrering, barer og frossen forretter kan ikke være dårlig for deg, men de er ikke akkurat bra for deg heller. Frossen mat kan inneholde overflødig natrium og barer kan inneholde tilsetningsstoffer for å forlenge holdbarheten. Shakes er ofte forsterket og beriket med vitaminer og mineraler. Selv om disse bidrar til å oppfylle dine daglige behov, er det ikke det samme som å få de mikronæringsstoffer fra frisk frukt og grønnsaker. Det tar bare noen få ekstra minutter å blande en kombinasjon av lettmelk, frisk frukt, yoghurt eller peanut smør i en blender til å lage dine egne, sunt kosthold rist.

Advarsel

Det er viktig å holde i oppmerksom på at typiske "diett mat" er en del av en stor penger for å lage industrien. Selskaper ønsker å tro at deres baren, riste eller lavt fett cookie er det perfekte kosthold mat for deg å spise for å gå ned i vekt uten å frata deg av de tingene du elsker. I tillegg prøver de å appellere til din travle livsstil som indikerer at disse matvarene holde deg fra å måtte tilberede et måltid. Ikke la deg lure av disse påstandene. De sunneste dietter består av ferske matvarer tilberedt på en måte som bruker sunt fett.

Forebygging /løsning

Velge sunn slanking mat gjør langt mer for deg enn hjelpe deg å miste vekt. Vitamin E og vitamin C i frukt, grønnsaker og nøtter fungerer som antioksidanter beskytter kroppen mot frie radikaler. Den sunt fett i nøtter og oljer arbeid for å forbedre kolesterolet. I tillegg bidrar fett på fettløselige vitaminer vi forbruker å bli transportert og utnyttes i kroppen. Lean protein bidrar til å bygge muskler uten å legge for mye mettet fett som kan skade arterier. Alle disse tingene fungerer sammen for å holde kroppen sunn og for å redusere risikoen for sykdommen. Velge sunt kosthold matvarer kan drastisk redusere risikoen for hjertesykdom, slag, diabetes og noen kreftformer.


Previous:innlegget graviditet diett og mosjon Next:kosttilskudd som øker blodsukker

Relaterte artikler


 • hvordan å dyrke en grønnsak hage
 • å spise mer antioksidant mat
 • hvordan å miste fett fra lårene, magen og hoftene
 • om Kate Hudson kosthold
 • hva er kalium laktat?
 • hvordan å erstatte din høye calorie mat til lavere kalori alternative
 • å spise grønt for bedre helse
 • sunn slanking mat
 • hvordan du beregner kroppsfett ved hjelp calipers
 • hva er yoghurt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com