naturlig blodtrykk kontroll

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-06
Vegetarisk kosthold gi en rekke helsemessige fordeler, herunder gi naturlig blodtrykkskontroll. For de med høyt blodtrykk, bytte til et vegetarisk kosthold kan være en naturlig livline til gode heia

High Blood Pressure og vegetarisk kosthold

Studier viser at de som følger en sann vegetarisk kosthold (uten kjøtt, meieriprodukter, egg, fisk, eller animalsk fett) har en mye lavere forekomst av høyt blodtrykk enn sine kjøttetende kolleger. Plant-baserte matvarer er lav i fett og natrium og høyt i både løselig og uløselig fiber. I tillegg er kolesterol ikke-eksisterende i et vegetarisk kosthold.

Vegetar Alternativer til Kjøtt-Lover Foods

Når mange folk tenker på begrepet "vegetarianer" de bilde salater. Men salater er langt fra et fast innslag i de fleste vegetariske livsstil. Indisk, asiatisk og middelhavs mat alle gir en overflod av oppskrifter på gode vegetarisk mat. Selv de store amerikanske hamburger har en deilig vegetar alternativ.

Proteiner er tilgjengelig i form av bønner, tofu og andre vegetabilske former, så bruker disse til å skape "faux" alternativer til kjøtt er bare logisk. Ved å bruke en foodprocessor eller blender, en boks med bønner kan bli blandet med brødsmuler og urter for å gjøre meatless kjøttpudding og burgere. Tofu eller tempeh kan bli marinert i en rekke sauser å legge til stek, gryteretter, eller til å nytes av seg selv.

Lag Smart er i gang

Ved å bytte ut dyre-baserte fett med sunnere plantebasert mat, du kan gjøre betydelige endringer i blodtrykket.

For eksempel erstatte olivenolje for smør eller smult kan slå stekt mat til et mye sunnere alternativer. Faktisk viste en studie at en gruppe deltakere som viste mild hypertensjon var i stand til å redusere sine høyt blodtrykk medisiner med 48 prosent, i gjennomsnitt, ganske enkelt ved å legge olivenolje til kostholdet over en seks-måneders periode.

Lær å bruke urter og krydder i stedet for salt til sesongen maten. Salt mat er en ervervet smak, og like enkelt som du kanskje har lært å like dem, kan du unlearn å like dem. Avhengig av pris, kan du bruke krydder som hvitløk, oregano, karri, koriander, pepper og en oppramsing av andre krydder for å gjøre hjerte-sunn versjoner av gamle favoritter.

I stedet for meieriprodukter melk, prøv lavere fett versjoner som soyamelk, rismelk eller hamp melk. Du kan også finne smør erstatter i mange dagligvarebutikker og helsekostbutikker. Du vil bli overrasket over å finne hvor raskt du kan tilpasse seg-og gå ned i vekt -. Ved å bruke alternativer til fet mat du har spist i årevis

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er avgjørende for god helse, og studier viser at de kan være et kraftig verktøy for å senke blodtrykket. Fisk og linfrøolje er gode kilder til disse viktige næringsstoffene.

Andre ressurser

Bytte til en vegetarisk diett for å senke blodtrykket kan være en morsom og enkel endring. Det er et økende antall kokebøker, nettsteder og andre ressurser til å hjelpe deg med dette. Fremfor alt, ha det gøy, nyte maten, og leve det livet du var ment å leve.


Previous:mat for friske øyne Next:vitamin B12 i grønnsaker

Relaterte artikler


 • hvordan velge vekten overvåkere plan som er best for deg
 • hvordan du kjøper helseprodukter
 • hvordan du enkelt kan hjelpe din familie å miste vekt raskt
 • hvor å miste vekt
 • hvordan påvirker kosthold hårvekst?
 • hvor å miste vekt raskt med minimal innsats
 • Slik støtte vekttap
 • hvordan du eventuelt gå ned i vekt ved hjelp av matrester
 • hvordan du kan redusere kreftrisikoen ved marinering din biff
 • hvordan komme protein enn fra kjøtt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com