kosttilskudd som øker blodsukker

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-08
Blodsukker er fellesbetegnelse for blodsukker og refererer til mengden glukose som normalt finnes i blodet. Glukose nivåer svinger hele dagen, øker for et par timer etter måltider og synkende mellom dem, og nådde det laveste punktet før første måltid. Blodsukker transporteres fra leveren eller tarmen via blodet og er den menneskelige kroppens viktigste energikilde. Når kroppen ikke kan holde blodsukkeret på normalt nivå, er en person sies å ha enten hyperglykemi (kontinuerlig høyt blodsukker) eller hypoglykemi (kontinuerlig lavt blodsukker). Utviklingen av et av disse forholdene vil føre til en streng overvåkning av matinntaket for å kontrollere blodsukkeret, men mange overser de kosttilskudd de tar som øker blodsukkeret
en.
Hvis du er ute etter å heve blodsukker, prøve å ta et vitamin som inneholder et B-kompleks. B-vitaminer kan ikke smake den største, men de tillater kroppen å tolerere mat som gir lavt blodsukker reaksjoner, for eksempel sukkerholdige matvarer og raffinerte karbohydrater. Disse matvarer kan overvelde bukspyttkjertelen, leveren og binyrene. B-vitaminer, spesielt B6, kan bidra til å bygge opp disse kjertlene og holde dem fra å bli utmattet gjennom kosten valg. Mange B-vitaminer finnes i protein rik mat som kjøtt, egg og fisk.
To.
Studier fra Columbia University har vist at krom hjelper kroppen til å bruke insulin. Ved å stabilisere blodsukkernivået og øke energi, kan krom være et nyttig kosttilskudd verktøy for dem med hypoglykemi, insulinresistens eller glukose intoleranse og kan bidra til å forhindre utbruddet av diabetes. Det daglige anbefalte kvote er 50 til 100 mikrogram. Krom kan finnes i brokkoli, soya bønner, nøtter, sopp, ananas, bønner og granatepler.
Tre.
Celler som blir resistente mot insulin kan ikke lagre magnesium. Magnesium senker mengden av xanthurenic syre i kroppen og stabiliserer blodsukkeret. Den anbefalte mengden magnesium er 500 milligram per dag, og det er mest effektiv når den kombineres med 10 milligram av vitamin B6. Magnesium finnes i epler, sitroner, fersken, mandler, solsikkefrø og sesamfrø.
fire.
Niacinamide, eller Niacin, er et vannløselig vitamin som øker blodsukkernivået. I tillegg øker det insulinfølsomhet og har vært nyttig i å stoppe utviklingen av type I diabetes. Fant i peanøtter, svinekjøtt, laks, tunfisk og kalkun, er det anbefalt at voksne får 50 milligram hver dag.
Fem.
Glucomannan er et kostfiber som er avledet fra Konjac root (Amorphophallus Konjac). Den brukes primært som en emulgator og fortykningsmiddel. Selv om ikke godkjent for bruk av Food and Drug Administration, det er noen kliniske bevis som støtter påstandene om at Glucomannan lindrer lavt blodsukker i type 2 diabetikere.

Tips og advarsler


 • Hvis du føler at blodsukkeret er lavt, spise et sukkertøy eller en spiseskje peanøttsmør, eller drikke et glass juice eller melk. Det vil fungere raskere enn å ta et supplement.
 • Hvis du gjør betydelige endringer i kostholdet ditt, inkludert eventuelle kosttilskudd du kan ta, bør du sjekke med en medisinsk faglig hvis du begynner å føle deg uvel. Hvis du tar diabetes medisiner, sjekke blodsukkeret regelmessig i tilfelle du trenger å få dosen justert. Du må ikke overskride den anbefalte daglige mengden av en gitt vitamin eller supplement. Det er ikke gunstig og kan også være skadelig for helsen din.


 • Previous:innlegget graviditet diett og mosjon Next:helsemessige fordeler av ris

  Relaterte artikler


 • hvordan å styre klar av giftige, genmodifisert mat
 • hvor å putte mer vitamin D i kosten
 • effektene av for mye protein i kosten
 • spise sunt guildlines for barn
 • hvordan du får ernæring etiketten for oppskriften din
 • hvordan spise karbohydrater påvirker helsen?
 • hvordan gjøre gulrot juice
 • om vitamin c tilskudd
 • hvordan å drikke mer vann hver dag
 • hvordan bli en sunn vegetarianer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com