hvordan å bo på sporet med vekttap plan

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-03
Vekttap dietter er harde. Jeg bryr meg ikke hva noen forteller deg. Det er ikke en enkel ting å gjøre, og det kan være frustrerende, spesielt når vennene dine er å spise en Big Mac rett foran deg. Heldigvis finnes det måter å tømme hodet og være med i spillet for å holde fra avvik til den mørke siden av fast food og godteri. Jeg kommer til å gå over et par teknikker som bidro til å holde meg motivert og liker å spise sunt
en
For å gjøre vekttap plan virke må du eliminere craving ved kilden. Det viktigste som gjør at du begjærer visse matvarer er enten å være rundt som mat eller se noen form for visuelle bildet av den maten. Hvis du går til McDonald's og forsøker å spise "sunt" din setter deg opp for svikt. Sure salaten eller grillet kylling sandwich kan være et sunnere valg, men til slutt du kommer til å gi etter for verdien måltidet. Markedsføring av de bildene på den verdien måltidet appellerer til sansene på en sterk måte. Måltidet ser like bra. Selv om det ikke smaker godt på bildet gjør det ser tiltalende. For ikke å nevne at du kan få en dobbel cheeseburger for kun 99 cent. Mitt beste råd er å unngå fast food-restauranter helt bortsett fra kanskje hver gang en uke eller to for bedrager måltidet.
To.
Når du går innkjøp av mat gjør at du allerede har spist. Jeg er sikker på at du allerede har hørt dette, men shopping for mat mens sultne er et oppsett for katastrofe for vekttap plan. Du kommer hjem med nok desserter og godteri for å mate en hær. Shop mens full og mer sannsynlig til å holde deg til din nåværende handleliste av sunn mat (forhåpentligvis listen hadde sunn mat).
tre.
Det siste trinnet jeg bruker er en Nevro Lingvistisk Programmering (NLP) teknikk. Utgangspunktet ved hjelp av bildene i hjernen din å gjøre usunn mat virker ubehagelig og den sunne maten virker givende. Dette er det som krever litt av et åpent sinn for noen mennesker. Når har en virkelig sterk craving lukke øynene, og bildet usunn mat. Gå videre og bilde det et sekund slik du begjærer det, i sin fulle farger. Nå sakte gjør at bildet begynner å visne bort og i svart og hvitt. Hold gjør det visne bort til bildet er helt borte. Nå bildet av sunn mat i full farge. Jeg liker å bruke matvarer med levende farger som frukt og grønnsaker. Hold bildet der i full farge og bilde deg selv å spise den sunne maten med den kroppen du ønsker. Din forbinder sunn mat til belønning av kroppen du ønsker. Din lykkelig, din i form, og maten smaker godt. Gjenta dette så lenge du trenger til suget forsvinner, eller til du ønsker en sunnere mat.
Fire.
Dersom teknikken for picturing usunn mat ikke er sterk nok, prøve å legge noe mer ubehagelig til det. For eksempel, bildet deg selv å spise som mat i full farge, men sykelig overvektige. En full farge bilde av deg selv å spise usunn mat med den kroppen du bare ser i marerittene er sikker på å gjøre maten virker mer ubehagelig. Hvis du allerede er medisinsk overvektige jeg mener ikke å fornærme deg, men denne teknikken har vært veldig effektive for meg og mange mennesker som jeg kjenner i bo motivert og stikker til vekttap diett.

Tips og advarsler


 • Bruk disse teknikkene daglig etter behov. Vi er fristet hverdagen på noen måte. Hvis du kommer til å være med venner og du vet det er veldig sannsynlig at du blir fristet da pack snacks å ta med deg.
 • Ikke la noen fraråder deg fra kostholdet ditt. Mine venner og familie anser meg "ikke normal" for min spise vaner, men jeg er stolt av den kroppen jeg har og det er gjort alt verdt det. For all del, jukse en gang i uken. Jeg jukser hver eneste søndag. Det synes bare å være den beste dagen for meg. Fusk ikke bare holder stoffskiftet høyt, men også holder deg fra å gå gal.
 • Legg til litt kakao til protein din riste eller lage en lav-fett milkshake med litt kakao. Cocoa utgivelser kjemikalier i hjernen som gjør deg lykkelig, akkurat som når du spiser som dårlig mat du trenger så mye. Dessuten er kakao lastet med antioksidanter faktisk som er bra for din generelle helse. Selvfølgelig mer er bedre tilnærming er ikke anbefalt her, men du skjønner poenget.
 • Ikke overdriv din jukse måltid. En jukse måltid er ett måltid av noe du har vært ute på en del. Dette betyr ikke at tre halvlitere med Ben n Jerry's eller 20 bit kylling måltid fra KFC. Moderasjon PLEASE


 • Previous:graviditet dietter Next:hvordan vet forskjellen mellom en vektstang, dumbbell, og frie vekter

  Relaterte artikler


 • hvordan du har sunt hår
 • hvordan å miste vekt og ser flott ut
 • hvordan å finne den raskeste måten å miste vekt
 • om sink
 • hvordan å motivere deg selv til å gå ned i vekt
 • hvordan unngå junk food cravings
 • hvordan du gjør det isagenix 30 dagers kroppen rens
 • hvordan å velge riktig matolje for helsen
 • hvordan lav carb dietter fungerer?
 • hvordan man kan forebygge ferie vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com