ernæring barnespill

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-09
I USA, er det mange barn ikke spiser sunt kosthold. Mens sult og feilernæring er ganske uvanlig, er det vanlig for barn å være overvektige eller fete. Fra dårlige matvaner, kan barna utvikle høyt kolesterol, høyt blodtrykk og diabetes. Sunne matvaner og riktig ernæring, paret med mosjon og frisk luft kan gi våre barn sunt liv, nå og i morgen. Making ernæring spennende gjennom lek og aktiviteter vil hjelpe barn gradvis utvikle en smak for naturlig mat.

Du trenger:
Points Booster
. Skaler og vekten din.
Antall minutter trening.
Nivå av treningsintensitet

Ernæring Explorations:. Kids

Ernæring Explorations: Kids (lenke i Resources nedenfor) ble utviklet av National Dairy Council, som driver næring forskning for offentlig oppmerksomhet . Barn, foreldre, lærere og skoler er velkommen til å bruke interaktive spill og aktiviteter på programmets hjemmeside, å lære barna en ny måte å sette pris på næringsrik mat. Aktiviteter finnes i The Pyramid Café, hvor barn kan lære gjennom frukt og grønnsaker tegn, om ernæring i sitt daglige liv.

Nourish Interactive

Nourish Interactive (lenke i Resources avsnittet nedenfor) er en næring -baserte spill som lærer barn om viktigheten av ernæring, gjennom USDA mat pyramide-modellen. Interaktive aktiviteter inkluderer menyen planlegging, læringsmoduler, et videospill, og tester for fremgang.

ABC Kids

ABC Kids (lenke i Resources avsnittet nedenfor) er et interaktivt spill nettsted som gir næring spill ordnet i følgende kategorier : My Pyramid, korn, frukt og grønnsaker, kjøtt og bønner, melk, oljer og Skjønnsmessige kalorier, Kids og mattrygghet og generell ernæring.

Playnormous

Playnormous er en næring spill og aktivitet nettside som gjør læring om ernæring både moro og lærerikt for barna. Foreldre og lærere bruker nettstedet til å forsterke ernæring retningslinjene i sine menyer og timeplaner, henholdsvis. Besøk Playnormous på: www. playnormous. com

Pear Bears Healthy Kids

Pear Bears Healthy Kids ble utviklet av USA Pears å lære barn viktigheten av frisk frukt og grønnsaker. . På Pear Bears Sunn Kids, kan barna delta i moro og spill, de kan gjøre aktiviteter, finne oppskrifter, lese butikker og finne nye venner. Dette nettstedet tilbyr ernæring spill og aktiviteter for yngre barn. Besøk Pears Bare for Kids på:. Www. usapears. com /justforkids

Ernæring Cafe

Ernæring Café ble utviklet av Pacific Science Center og Washington State Dairy Council å lære barn om viktigheten av ernæring . Nettstedet har tre spill: Ernæring Sleuth, Ha-A-Bite og Grab A Grape. Barn er engasjert i aktiviteter trivia om ernæring. For mer informasjon, besøk: http://exhibits. pacsci. org /ernæring /nutrition_cafe. html.

Dole Superkids

Dole Superkids er en barnas aktivitet nettsted utviklet av 5 A Day for Better Health Program. Målet med dette nasjonale programmet er å lære folk om fordelene ved å konsumere 5-9 grønnsaker og frukt porsjoner daglig. Den Dole Superkids nettsted har en katapult Game, SuperKid karakterer og en kids 'kokebok. For mer informasjon besøk: www. dole5aday. com.


Previous:innlegget graviditet diett og mosjon Next:brystkreft awarness innsamlere

Relaterte artikler


 • ulemper ved et vegetarisk kosthold
 • god måte å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt med is
 • hvordan å miste vekt og bli sunn
 • hvordan du velger riktig matolje
 • hvordan du endrer en havremel cookie oppskrift
 • hvordan du får mest mulig vekttap med trening
 • hvor å miste vekt i seks måneder
 • hvordan å miste magen fett
 • hvordan naturlige vekttap forslag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com