brystkreft awarness innsamlere

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-08
Brystkreft er en skummel sykdom som rammer et stort antall kvinner (og menn). Gjennom samfunnsbyggende innsamlere, ikke bare er forskere utstyrt med de midlene de trenger for å lære mer om behandlinger og kurer, alle berørt av denne sykdommen er i stand til å forene krefter, bygge relasjoner og lære å slåss

Breast Cancer

Brystkreft er utvikling av maligne celler i brystvev. Det er den nest mest vanlige formen for kreft for kvinner i USA, andre bare til hudkreft. Hvert år er anslagsvis 200 000 kvinner diagnostisert med brystkreft, og cirka 40 000 dør. Brystkreft rammer også menn. Ca 1700 blir diagnostisert hvert år, og nesten 450 dør årlig. Årsakene til brystkreft i stor grad fortsatt er ukjent, selv om det er arvelig i noen tilfeller.

Forskning

Tusenvis av forskningsprosjekter i flere tiår har jobbet for å finne ut mer om hvor brystkreft kommer fra, hvordan du kan forhindre det, og hvordan å stoppe den hvis den allerede har infisert en pasient. Susan G. Komen for Cure har finansiert mer enn 1800 studier over en 26-års periode-mer, de sier, enn den amerikanske regjeringen gir. Helse-programmer, inkludert mammogram bevissthet, spille en stor rolle i å kontrollere nærvær av brystkreft, og fordi det er ennå ikke en kur, er tidlig påvisning nr. 1 måte å bekjempe den dødelige sykdommen.

Organisasjoner

Det er mange organisasjoner som inntekt for brystkreft-kreftforskning, blant annet National Breast Cancer Foundation (NBCF), American Cancer Society og Susan G. Komen for Cure. NBCF fokuserer på å utdanne publikum og heve moralen i kampen mot brystkreft. Det fond gratis mammograms og støtter landets ledende bryst-kreft forskning. Komen for Cure, grunnlagt av søsteren til en bryst-kreft offeret, har reist mer enn 1 milliard dollar i forskning fond siden starten i 1982. ACS er et program som dekker alle typer kreft, og har sitt eget bryst-kreft divisjon. The Breast Cancer Research Foundation fokuserer hovedsakelig på forskning, bruker 85 cent på dollaren for saken.

typer hendelser

Komen Race for Cure er et veldig populært fundraiser for bryst-kreft forskning. Turen består av mer enn 60 miles over en utvidet helg. Etter registrering, deltakerne gå og trene sammen. I løpet av arrangementet, deltakere bånd over historier og interesser, og er lette å få øye på deres unike tilbehør, nesten alltid med fargen rosa og den ikoniske rosa sløyfe. Det offentlige blir involvert ved å donere penger, og mange virksomheter oppfordrer sine ansatte til å delta i samfunnet, i og utenfor. ACS har årlig en tur også, med community-bygging og fundraising være de viktigste komponentene.

Money hevet

The Breast Cancer Research Foundation har reist mer enn $ 225 000 000 siden starten, og $ 39,500,000 i 2007 -2008 regnskapsår. Disse pengene er utstedt til forskningsinstitusjoner årlig (vanligvis i oktober) i form av tilskudd. I 2008 annonserte Komen tildeling av en enestående 100 millioner dollar til sette bryst-kreft forskning på "fast track. " Komen er den største ikke-kommersielle leverandør av bryst-kreft finansiering i verden. NBCF har reist mer enn $ 55,000,000 siden starten i 1994, og de fleste er det for mammograms.


Previous:innlegget graviditet diett og mosjon Next:helsemessige fordeler av druer

Relaterte artikler


 • fakta om vitamin B12
 • glucofast bivirkninger
 • hvordan gjøre din kaffe sunnere
 • hvordan å få nok protein på en rå mat diett
 • hvordan du starter et treningsprogram
 • hvordan å finne den raskeste måten å miste vekt
 • hvordan gjøre fett-krymper kroppen brytes
 • hva du skal spise for å få vekt raskt
 • helsemessige fordeler av soya protein
 • hvordan finne sunne brød på Rimi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com