bivirkninger av isagenix

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-04
Isagenix er en rensende program utviklet for å hjelpe enkeltpersoner ned i vekt over en 9-dagers perioden. Mange har gjort dette gjennom årene, og mistet flere pounds eller mer i løpet av denne perioden, mens andre har opplevd noe vekttap. Som med alle diett plan eller program, er det alltid noen bivirkninger forbundet med å bruke programmet

Hodepine

Hodepine er en av de vanligste bivirkningene forbundet med Isagenix. Både de som mistet vekt på programmet og de som ikke har rapportert føler smerter i sine templer. Disse hodepine varierte fra små, kjedelig smerter til intense, blindende hodepine. I et stort antall saker, forsvant hodepine etter noen dager på planen som kroppen justert til programmet. Det er bare et lite antall mennesker som måtte stoppe planen.

Shaking

De som har fullført Isagenix programmet noen ganger klaget nervøs eller å ha en "skjelven" følelsen. Eksperter mener at dette er et resultat av kroppen ikke får nok mat når du er på programmet. De som bruker rister og snacks på programmet opplever dette mindre og hevder at hvis de spiste en matbit, den skjelven følelsen forsvant. De som har denne følelsen oppfordres til å spise noe for å heve blodsukkeret.

Oppkast

Et veldig lite antall mennesker på Isagenix programmet opplevde oppkast, spesielt når du bruker rister som en del av programmet. Den oppkast er noen ganger et resultat av mage og smaksløker reagerer med ingredienser som brukes. Mange av dem som hevdet å oppleve oppkast sa at bivirkningen forsvant etter noen dager. Dette er en av de svært sjeldne bivirkninger forbundet med å bruke Isagenix, og det er rapportert i bare et lite antall saker.

Svimmelhet

Svimmelhet er et ofte rapportert bivirkning assosiert med Isagenix. I likhet med risting, er dette ofte knyttet til mangel på mat. Det ser vanligvis mot slutten av rens, fordi kroppen trenger mer mat for å overleve. I andre tilfeller, kan det begynne å vises før som kroppen prøver å justere til den plutselige reduksjonen i kalorier. Brukeren føler seg ofte svimmel når du står plutselig eller gjøre raske bevegelser.

Heart Rate

En akselererende hjertefrekvens eller økning i hjerterytme er noen ganger oppleves ved bruk Isagenix. Dette kan noen ganger forårsake andre bivirkninger som skjelvinger eller svimmelhet, og i noen tilfeller, føre til hodepine. Når de sluttet å bruke planen, deres hjertefrekvens tilbake til det normale. På motsatt side av spekteret, er det noen brukere som har rapportert at deres hjerte slå faktisk gikk ned mens du er på programmet, og holdt lavere selv når de stanset.


Previous:mat for friske øyne Next:helsemessige fordeler av kalsium

Relaterte artikler


 • hvordan komme over trøstespising
 • hvordan du kan øke stoffskiftet
 • helsemessige fordeler av te
 • om Dean Ornish kosthold
 • hvordan du kan øke stoffskiftet
 • hvordan å være sunn: unngå "dårlig" mat på Rimi
 • å spise sunnere
 • hva er hoodia x57?
 • hvordan blodsukkeret stige?
 • hvordan å gå ned i vekt hver uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com