hvordan du bruker glykemisk indeks for raske vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-08-30
Ønsker du å få fart på vekttap? Du sier det samme hvert år. "Jeg trenger bare å miste 50-10 mer pounds". Hvis jeg hadde en nikkel for hver gang jeg hørte det uttrykket jeg ville bli pensjonert nå. Kroppene våre er sta og bare spise det vi anser "sunt" vil ikke alltid mulig for oss å nå det målet kroppsvekt. Det er ingen enkelt diett som fungerer for alle, men ved hjelp av glykemisk indeks til å foreta smartere valg i dine måltider vil få fart på vekttapet og redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer og diabetes.

Du trenger:
Glycemicindex
. com (valgfritt).


en.
Når du spiser noe (fett, karbohydrater, proteiner), går kroppen din til å fungere med de kaloriene for energi, reparasjon, hjernefunksjon , osv. I denne prosessen, mest på grunn av inntak av karbohydrater, frigir kroppen hormonet insulin fra bukspyttkjertelen ut i blodet. Insulin er den viktigste hormonet som tillater transport av næringsstoffer og kalorier fra blodet inn i cellene. Tenk deg alle cellene i kroppen din som en låst dør. For å åpne døren du trenger en nøkkel. Insulin er det sentrale. Det binder seg til cellene og gjør at transport av kalorier og næringsstoffer inn i cellene. Nå avhengig av mat som forbrukes eller glykemisk indeks vurdering av at mat, vil insulin enten være en svært rask rikelig utløsning eller en langsom og jevn utgivelse. Vårt mål er å indusere en langsom og jevn frigjøring av insulin. Insulin kan være din beste venn når du oppmuntre en langsom release fordi det vil fremme nivået blodsukkeret hele dagen, som resulterer i jevn energi og økt fett tap. Når du pigg utgivelsen av insulin, kroppen freaks ut og prøver å raskt synke dette nivået. Den dårlige nyheten er at ved sterkt fallende nivået av insulin i blodet kaloriene vil hovedsakelig gå til fettceller fordi de er den enkleste stedet for lagring. Lagring av kalorier i muskelvev er en mer langvarig prosess slik at kroppen lagrer det i fettet. Kroppen bryr seg ikke hvor den lagrer det, så lenge den har energi. Jeg vet du sikkert hate kroppen din nå på grunn av dette. Kroppene våre er laget for å lagre energi som backup i tilfelle at en hungersnød noensinne skjedde. Å ha en langsom og jevn frigjøring av insulin i blodet vil oppmuntre kroppen til å bruke fett butikker som energi og vil sikre at du ikke har en energi krasj i løpet av dagen som du vil når du føre en insulin pigg. Dessuten er en insulin pigg selve grunnen til at du er sulten kort tid etter å ha spist et måltid som kinesisk mat. Overflod av insulin lagrer kalorier så fort at du ender opp med insulin til overs i blodet, og dermed signalisere hjernen din at du trenger mer mat, slik at insulin kan gjøre jobben sin.
to.
En annen ting jeg ønsker å merke seg her er faren for stadig forårsaker en insulin pigg i kroppen din. Kroppen er svært tilpasningsdyktig til alt. Du jobber ut for et par uker, og til slutt den tilpasser seg, og du kan kjøre lenger eller løfte mer vekt. I en annen forstand, vil vanlige alkoholholdige drikkevarer øker din "toleranse" kan forårsake at du trenger mer å føle den samme effekten. Din kropp er også tilpasses egne hormoner. Den konstante, daglige misbruk av høye insulinnivået i blodet vil føre til at cellene til å bli "de-sensitiv" til insulin. Hva dette betyr er at cellene vil være mindre sannsynlighet for å svare på insulin, eller de vil kreve mer insulin for å oppnå den samme effekten som det gjorde før. Dette er akkurat hva Type II diabetes er. Etter så lang tid at cellene blir så de-sensitiv at insulinet ikke lenger vil transportere kalorier inn i cellene, og dermed fører til høyt blodsukker nivåer. Ved å sørge for en jevn frigjøring av insulin faktisk du øke følsomheten i cellene slik at kroppen din til å bruke mindre insulin for å få jobben gjort. Jeg vil også merke, hvis du ikke har hørt før, dette er nok en fordel å fiskeoljer (omega-3 og -6 fettsyrer). Fiskeolje har vist seg å øke insulinfølsomheten og fremme sunnere bruk av kaloriene du får i deg, og dermed også redusere risikoen for diabetes og hjerte-og karsykdommer. Hvis du allerede har diabetes, for eksempel var du diagnostisert i ung alder med type I diabetes eller innleide Type II senere i år, deretter ved hjelp av glykemisk indeks kan fortsatt være svært gunstig for deg. Jeg vet for et eksempel, søsteren min, ser regelmessig hennes endokrinolog (studier det endokrine systemet, i. e. hormoner) for å sjekke hennes siste blodsukkernivået og endre sin insulin doser tilsvarende. Ved å spise mat lavt på GI, kan du holde insulinfølsomhet høyt slik at du vil være mindre sannsynlighet for å ha å øke insulin doser hver gang du se din lege.
Tre.

glykemisk indeks gir et tall fra 1 til 100 til matvarer basert på hvor fort de blir absorbert av kroppen (i utgangspunktet hvor raskt eller sakte at insulin frigjøres til blodet). 55 og nedenfor vurderes som lav, er 56-69 medium, og 70-100 er høy. Den eneste gangen jeg vil oppfordre til bruk av en høy GI carb er etter trening fordi på dette punktet musklene er i en tilstand av super erstatning, som betyr at de prøver å raskt erstatte muskel glykogen (karbohydrater) butikker i muskelcellene. Dette er bra fordi den vil starte utvinning umiddelbart og sikre at du har energi til de neste dagene treningsøkt. Derfor måltid etter treningen bør inneholde noen høy GI karbohydrater som drue juice eller en sportsdrikk for å fylle opp musklene energi butikker. Foruten dette måltidet bør du satse på lav til middels GI karbohydrater. Andre høy GI karbohydrater inkluderer godteri, bleket mel, sukker, hvitt brød, hvit ris, poteter, og brus. Hvis du går med økologisk mat det er lav på GI skala 99% av tiden. De fleste av matvarer som er høy på GI skalaen har blitt behandlet, som hvitt brød, for å gi det lengre holdbarhet. Da behandles de originale fiber-og næringsinnhold er nesten alle tatt ut slik at du med ingenting, men en insulin skyter måltid.
Fire.
Det er ikke helt nødvendig å undersøke all maten du spiser på glycemicindex. com som de fleste GI matvarer er selvforklarende. Foods høy i fiber som grønnsaker, hele hvete brød og ris, yams, bønner, og havregryn er lavt på GI skalaen. Selv om melken ikke har fiber, har den en lav GI rating 21 år. Hvis du liker melk så dette er gode nyheter for deg, men du bør prøve å holde det på minst 2% melk.
Fem.
Du kan også føle deg trygg med mediet GI karbohydrater som noe annet med ditt måltid vil senke GI vurdering av måltidet. Det betyr ikke spise massevis av fett med måltid for å senke GI rating, men legger til magert kjøtt eller annen proteinkilde til med en sunn fettkilde vil senke GI vurdering av måltidet og holder deg mett lenger.
6.
Nå som vi har en god forståelse for glykemisk indeks og hvordan det kan påvirke vekttap og generell helse, jeg ønsker deg lykke til på dine mål av fett tap, generelle helse, eller hva målet ditt kan være. Husk å spise 5-6 små måltider om dagen alle med lav til middels GI karbohydrater med protein og sunt fett kilde. Gjør dette og du vil merke mer fett tap, samt en bedre følelse av velvære siden du vil sannsynligvis ikke ha den forferdelige "sukker crash" lenger. Og som alltid hvis du ønsker mer informasjon gjerne email meg på chrismil15@yahoo. com.

Tips og advarsler


 • Legg grønnsaker, proteiner, og sunt fett å senke den totale GI vurdering av måltidene dine.
 • Hvis du elsker peanøttsmør og ikke bryr seg for havregryn, elsker jeg å sette en ss naturlig peanøttsmør i havregryn min. Det smaker 1000 ganger bedre.
 • Bare fordi melk har en lav GI rating, IKKE drikk det hvis du er laktose intolerant. Ikke for å fornærme noens intelligens, men . . . du vet aldri.


 • Previous:graviditet dietter Next:HGH syklus i bodybuilding

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt, og fremdeles liker å gå ut å spise
 • hvordan du bruker mypyramid til å hjelpe deg å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt, bedre helse, og føle deg bedre
 • hvordan du beregner din BMI (body mass index)
 • hvordan er kalsium oppnådd?
 • mat som inneholder karbohydrater
 • definisjon av probiotika
 • hvordan å gå ned i vekt med dr.
 • hvordan å gå ned i vekt ved å gå
 • hvordan du skal gå vegetarisk sunt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com