hvordan å være sunn: unngå "dårlig" mat på Rimi

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-05-05
Supermarked er som fristelse øya, finner du all maten i din smak sitte der å vente for deg å velge dem. Bare om alt ser bra ut på markedet, men det betyr ikke nødvendigvis at det er bra for deg. Vær bevisst på hva som går i munnen begynnelsen på Rimi
en.
Aldri butikken mens du er sulten og alltid handle med en liste. Hvis du handler når du er sulten vil du ende opp med å kjøpe ting som er usunne eller mat du ellers kanskje ikke ville spise. Sørg for å lage en handleliste ved å planlegge måltidene for uken før hånd. Hvis du forberede deg før du går til butikken, vil du unngå fetende feil.
To.
Fyll din handlekurv med frukt og grønnsaker først. Dette er de sunneste matvarene til å stable opp på, så det er best å begynne her.
Tre.
Supermarkeder vanligvis produktene sine ved siden av Bakeri og det er de matvarene du ønsker å unngå. Bakevarer som cookies, donuts, kake, og kake pakke mye mettet fett og mange med trans-fett. Unngå bakeriet for å unngå ekstra pounds rundt midjen din.
Fire.
Brød regnes ikke usunt om du velger hel-korn brød. Brød og brødvarer laget med hvitt mel anses bad-karbohydrater og derfor usunn. Sørg for å lese etiketten på brød som muffins, bagels, og kjeks for å unngå hvitt mel. I dag bedrifter markedsføre sine produkter som hel-korn å gjøre det lettere for forbrukeren, men du må likevel være forsiktig fordi mange frokostblandinger som fremmer hele korn inneholder mye sukker og mettet fett. Så, les etikettene.
Fem.
Hel melk, iskrem og ost kan føre til alvorlige helseproblemer. Kjøpe ikke-fett melk eller 1%-fett melk, og kjøpe fettfattig ost å fortsatt få fordeler, men uten de ekstra pounds.
6.
Rødt kjøtt er kjent for å være dårlig for blodårene dine og andre organer ved siden av ditt midje linje. Velg sunnere kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Hvis du må ha rødt kjøtt, velg kjøtt med lite fett og ikke gjøre det til en daglig vane.
7.
Boxed og frossen mat er som regel ikke sunt. Mange inneholder svært lite næringsstoffer og masse usunne konserveringsmidler. Les Næringsinnhold etiketter og Ingredienser å se etter høye kalorier, fett, sukker, natrium og ingredienser som du ikke gjenkjenner. Det er måtte unngå eske mat helt, men være bevisst på hva du kjøper.


Previous:graviditet dietter Next:hvordan å bruke bmi å sette vekttap mål realistisk

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre vekt overvåkere poeng planlegge arbeidet
 • diett tips for å redusere blodsukkernivået
 • PCOS graviditet kosthold
 • hvordan å avgjøre om en glutenfri diett kan hjelpe deg slå bloat
 • fordeler ved å ta vitamin d
 • hvordan du kan redusere sult og gå ned i vekt
 • hvordan å overvinne 8 kopper vann daglig plan
 • hvordan å ikke få vekten over ferien
 • hvordan å få vekt uten engang å vite det
 • hvordan jeg kommer i den anbefalte 64 gram vann om dagen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com