hvordan å miste magen fett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-17
Det er svært vanlig for dieters å spørre hvordan de kan miste magen fett. Kvinner er spesielt ivrige etter å gjøre dette, så mange føler det som om det er mer akseptert eller feminine om de fleste av sine ekstra vekten er på deres hofter, lår, og rumpe. Dessverre er denne artikkelen, eller noen annen ærlig, nøyaktig artikkel om emnet kommer til å gi deg med det du vil høre. Det er slett ingen måte å spot-redusere, men det er noen ting som du fortsatt kan gjøre for å forbedre den generelle utseendet til midsection din mens du taper vekt generelt, og jobber mot målet ditt.
en
Før du gjør noe annet, må du være villig til å sette til side det mange myter om dette emnet som du kanskje har gjentatte ganger oppstått. Annonsører, både scam-artister og legitime bedrifter, vet at folk er svært opptatt av dette temaet. Siden de har relaterte produkter og tjenester for salg, betyr det ikke nytte dem hvis folk forstår sannheten.
To.
Første trinn er å bare erkjenne at når du taper vekt, du kan ikke fortelle kroppen din der til å trekke sitt fett fra. Du er ikke genetisk programmert til å være tung som du kanskje tror, men du er genetisk programmert til å lagre fett særlig steder, og til å brenne fett på en spesiell måte.
Tre.
Forstå at måten å miste magen fett er den samme måten å miste fett fra noen del av kroppen din. Du må oppnå en daglig kalori underskudd, slik at kroppen vil brenne fett fra seg selv. Noen mennesker kan miste magen fett først. Noen kan miste det siste. Noen kan gå ned i vekt jevnt fra alle deler av kroppen. Det er rett og slett hvordan det er.
Fire.
Forstå at noen mennesker er slik at når de får enda en liten bit av vekt, vil det gå rett til magen sin. Dette er svært opprørende for slanke kvinner som ville mye heller ha deres fem ekstra pounds på sine hofter eller rumpe, i stedet for magen deres. Igjen, dette er genetikk på jobb. Alle er forskjellige. Hvis du er den typen person som blir tyngre for det meste på magen, så må du komme nærmere din idealvekt å miste den buk fett enn en som stort sett setter på sin vekt andre steder.
fem.
Vær oppmerksom på at noen mennesker føler at hvis de gjør mye av abdominal øvelser, vil dette tillate dem å brenne buk fett. Mange tror at de kan konvertere fett i muskelen. Dette er rett og slett ikke hvordan det fungerer. Hvis du har en stor mage, men tonnevis av ab crunches hver dag, kan du godt utvikle såkalte six-pack-mage, men de vil ikke bli synlige fordi de er dekket av din mage fett. Faktisk kan du ha en hard tid å se dem i det hele tatt med mindre du får ganske slank.
Seks.
Med alt dette sagt, er det sikkert slik at en mer muskuløs person har en bedre helhetlig utseende enn en som ikke er muskel. Mens fett ikke konverterer til muskler, musklene fortsatt har en måte å "holde fettet på plass. " Det er en veldig uvitenskapelig forklaring, men vi har alle sett tunge personer med jiggling myke buk, samt personer som også har store mager, men som er hardere og ikke bevege seg så mye. Det samme kan sies om noen annen del av kroppen. Etter å ha mer muskler tone gir huden et penere utseende og strammer den opp, som igjen bidrar til å redusere "jiggling" at folk er så ivrige etter å bli kvitt.
7.
Forstå at du vil høre og lese en enorm mengde råd som er i strid med det som er sagt i denne artikkelen. Bestem hva som er best for deg, og enda viktigere, bestemme hva som er fornuftig og virker logisk for deg. Du vil ikke holde seg til noen diett eller treningsprogram med mindre du føler deg komfortabel med det, og med mindre det føles riktig for deg.
8.
Merk at det finnes sikkert mange ting om kroppen som moderne vitenskap ikke forstår ennå, og det finnes sikkert mange alternative behandlinger og midler for medisinske tilstander som er stadig i popularitet og aksept. Men disse tingene er bare til nytte hvis de faktisk hjelpe deg, og ikke tjene til å avspore deg fra målet ditt. På et tidspunkt, alle overvektige mennesker rett og slett trenger å i det minste prøve å ta del i en grunnleggende diett og treningsprogram før du prøver noen uvanlige eller kostbare alternativer. Dersom slike alternativer vise seg å være noen fordel, du bare må prøve en annen tilnærming.
9.
Husk at i henhold til de rådende, moderne forskning, består en vellykket vekttap program tre komponenter: en diett som består av 5-6 små, sunne måltider hver dag, daglig kardiovaskulær trening, og en styrke treningsprogram som er ideelt under oppsyn av en personlig trener. Hvis du gjør alt dette, vil alt til slutt faller på plass, inkludert magen fett at du er engstelig for å gjøre unna med. Jeg var overvektig i 35 år, og nå er jeg ikke. Hvis jeg kan gjøre det, det kan du!

Tips og advarsler


 • Snakk med legen din om alle helse-relaterte saker.


 • Previous:graviditet dietter Next:hvordan å ikke øke i vekt i løpet av ferien

  Relaterte artikler


 • hvordan du kan øke stoffskiftet uten å trene
 • hvor å miste 10 pounds fort før ferien
 • hvordan finne enkle måter å gå ned i vekt
 • hvordan finne sunne brød på Rimi
 • hvordan du raskt teste koffein innholdet på kaffe eller te
 • hvor å miste vekt
 • hvordan du lager en sunn pantry
 • hva er probiotiske terapi?
 • hvordan er glykemisk indeks til en bestemt mat bestemt?
 • hva er yoghurt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com