om enkle vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-03
Alle ønsker å gå ned i vekt så raskt som mulig og med så liten innsats og offer som mulig. Vellykket vekttap innebærer ernæringsmessige utdanning og noen innsats fra din side. Men en rekke vekttap programmer, tips og teknikker gjøre din søken etter en tynnere kropp en litt lettere

Funksjon

For å gå ned i vekt, må kroppen forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Mens det er den ultimate bunnlinjen på noen vekttap program, er det enkle og utdyper ikke på ulike teknikker for å oppnå dette målet. Noen dietter resultere i en høyere metabolisme, øker mengden kalorier kroppen din forbrenner. Andre begrense ikke bare kalorier, men også den type kalorier du forbruker. Avhengig av dine egne preferanser, kan en vekttap program gi bedre resultater.

Funksjoner

Low-carb dietter alvorlig begrenser mengden karbohydrater som du bruker i et forsøk på å sette kroppen i en tilstand av ketose, der det begynner å brenne fett raskt. The Atkins diett er en velkjent low-carb program som kan være lett for deg hvis du liker å spise kjøtt, og kan gjøre uten brød og søtsaker. Weight Watchers, Jenny Craig og South Beach Diet er eksempler på vekttap programmer som gir medlemmene med menyen breakdowns og til og med prepackaged mat. Disse diettene tilbyr personlig oppmuntring, noe som gjør vekttap lettere for noen mennesker.

Størrelse

Alle har sin egen oppfatning av hva en kropp skal se ut, og ikke to meninger er identiske. Men, hjelper en matematisk formel, som resulterer i en body-mass index (BMI) nummer, finne en sunn vekt, basert på mengden av fett i kroppen din i forhold til høyden din. Bruk en online BMI kalkulator for å finne din personlige BMI-tall og hva det betyr (se Ressurser).

Hensyn

Du trenger ikke delta i et vekttap program for å kaste et par pounds. Noen vanlige vektkontroll teknikker inkluderer legge til mer frukt og grønnsaker til kosthold, redusere den delen størrelsen på maten på tallerkenen din, ikke hoppe over frokosten, velge ferske matvarer over bearbeidet mat, og holde en food journal. En populær metode for å miste vekt legger til grunn at mange mennesker snack i løpet av dagen uten å vite det. Ved å holde en liten notisbok hendig og innspillingen alt du spiser og drikker, vil du bli mer bevisst på dine matvaner.

Potensielle

Å være overvektig øker risikoen for hjertesykdom, slag, høyt blodtrykk og andre medisinske tilstander . Ved å forske på ulike typer dietter som fungerer for andre mennesker, kanskje du finner en som passer din livsstil (se Ressurser).


Previous:hvor å miste graviditet vekt Next:hva er bivirkningene av å ta DHEA?

Relaterte artikler


 • hvordan de skal overleve en ferie part uten sabotere dietten din
 • hvordan du bruker sitron: naturens potente gule pakken
 • hvordan sette et realistisk vekt målet når du har mye vekt å tape
 • hvor å miste vekt rask
 • hvordan å opprettholde en lav carb diett i julehøytiden
 • hvordan å gå ned i vekt med is
 • hvordan å øke vekttap
 • hvordan sette din nye år vekt tape acai Berry diett oppløsning
 • innlegget graviditet vekttap tips
 • hva er en ernæring program?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com