hvordan å rense kroppen din fra giftstoffer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-10
Hvis du får hyppig hodepine eller hovne og verkende ledd, eller rennende nese og allergi symptomer, gass og /eller tarm problemer, kan du dra nytte av denne formelen rensing. Den kan vare fra så lite som fire dager til så mye som tjueen dager, og er lettere å gjøre enn du skulle tro. Selv mennesker som er i perfekt helse kan ha nytte av denne praksisen, som konstant eksponering for miljøgifter i luft, vann og mat, og stress i hverdagen kan bygge opp og til slutt ta en toll på kroppen vår. Det er en god strategi for generell helse.

Du trenger:
Nok sitroner til juice ca 3 per dag
. 3 /4 kopp lønnesirup per dag.
1 /2 ts kajennepepper per dag.
minst 64 gram vann per dag.
Glatt Flytt Tea av Traditional Medicinals.
2 ts salt vann oppløst i 1 liter lunkent vann.
Tid, tålmodighet og et ønske om å forbedre din helse.
Nypresset appelsinjuice for å få slutt på rens.
Grønnsaker, økologisk dyrket hvis mulig, og nok vann til å lage en suppe for første fast føde etter rens. .


en
THE NIGHT FØR DU BEGYNNER: Denne renselsesprosessen er nesten som en juice raskt, eller en ekstrem diett, men det er verken. Det er en prosess spesielt designet for å tømme fordøyelsessystemet kanalen i noe som kan være irriterende eller tilstopping det og å gi kroppen din en ny start. Derfor, om kvelden før du begynner på rens, brygge en kopp Smooth Move Tea, som finnes i helse-butikker og enkelte dagligvarebutikker, i 15 minutter, og drikke den før sengetid.
To.
DEN FØRSTE DAG: Når du kommer opp, klem tre sitroner eller så mange sitroner som det tar å få 3 /4 kopp juice. Legg det sammen med 3 /4 kopp lønnesirup, 1 /2 ts bakken Cayenne pepper og 64 gram vann til en 2-liter pitcher, eller en stor termos, hvis du trenger å tilbringe dagen borte fra hjemmet. Drikk denne blandingen hele dagen, hver gang du føler den minste sult. Hvis du bruker den opp, er det greit å blande opp en annen gruppe og drikk så mye som 90 gram av det en dag. Det smaker merkelig i begynnelsen, men etter en dag eller to, smaker det ganske bra. Men dette rensing ikke er ment som en gourmet behandler, så ikke forvent at fra det.
Tre.
På slutten av dagen, brygge en kopp Smooth Move te for 15 minutter, og drikk den før sengetid. Du vil gjøre dette hver dag i rens
4
den andre dagen:. . Bland 2 ts havsalt i en liter (fire kopper) med lunkent vann og drikke det hele. Dette vil ikke påvirke blodtrykk, som det vil skylle rett gjennom systemet over en periode på ca to timer. Hvis du trenger å være borte fra hjemmet tidlig på dagen, MÅ du våkner opp minst to timer tidlig å håndtere spyling prosessen. Dette er ekstremt viktig. Du bør gjøre saltvann flush hver morgen av rens, som starter på den andre dagen, men hvis det er for vanskelig for deg, er det greit å gjøre det annenhver dag i stedet. Men for hele rensende effekt, er det best å gjøre det hver dag, hvis du kan.
Fem.
Fortsett på denne måten for 4 dager, og vurdere dine følelser og din fremgang. Du vil ha gått ned i vekt, og du kan ikke være så sulten som du var i begynnelsen. På dette punktet, vil du ha begynt å oppleve noen av de helsemessige fordelene av rens, det er på tide å bestemme om du vil gå på i noen dager til, avslutter rens, eller forplikte seg til en lengre opplevelse. Jo lenger du kan gå, opp til 21 dager, jo bedre vil du føle på slutten, selv om folk vanligvis slutter etter åtte eller ti dager.
6.
Når du bestemmer deg for å slutte den renser og fortsette å spise, har en endelig dose av Smooth Move te på den siste dagen, og har appelsiner klare å presse i morgen. Drikk en åtte unse glass ferskpresset appelsinjuice første om morgenen. Fortsett å drikke appelsinjuice, sakte, men så mye du vil, hele dagen. Ha fersk frukt og /eller grønnsaker til lunsj hvis ønskelig, men du kan fortsette med bare appelsin juice for dagen.
7.
For ditt første måltid, ta det ferske grønnsaker du liker , skjær dem opp i bite-size stykker, og legg dem i en suppe potten. Legg uansett salt, pepper eller urter og krydder du liker den. Dekk med vann og kok opp. Reduser varmen og la det småkoke i 45 minutter til en time til grønnsakene er ganske møre. Spis suppen med helkorn kjeks eller hele korn brødet. Appetitten vil ikke være så stor som du forventer, så start med en veldig liten porsjon og vent i 20 minutter til en halv time før du får sekunder.

Tips og advarsler


 • I starten vil du bli veldig sulten, men du vil også savne tygge og svelge fast føde, selv når du ikke er sulten. Det er veldig vanskelig å motstå bite i et stykke av mat, prøv å ikke gi etter for impulsen. Jeg fant at lovende selv behandler senere på etter rens er over hjalp meg holde seg til rens. Jeg faktisk holdt en liste over mat jeg tenkte jeg skulle ønske, så gjorde faktisk ikke vil ha dem på slutten.
 • Hver gang du føler den minste sult Pang, drikker litt av sitron /lønn /kajennepepper drikke . Det hjelper virkelig.
 • Du kan drikke så mye rent, filtrert vann som du vil hele dagen.
 • Dette er ikke en erstatning for medisinsk tilsyn. Hvis du er under en lege omsorg, fortelle ham eller henne før du gjennomgå en rens.


 • Previous:hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet? Next:Hvordan skiller stivelse fra cellulose?

  Relaterte artikler


 • PCOS graviditet kosthold
 • graviditet & The South Beach Diet
 • hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet?
 • graviditet dietter
 • hvordan få magemuskler uten å gjøre crunches (trinn 1)
 • innlegget graviditet vekttap diett
 • mat for friske øyne
 • hvordan man skal håndtere graviditet og spiseforstyrrelser
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • hva er yoghurt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com