hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-10

Hvem er Dean Ornish?

Dean Ornish er en lege hvis primære krav til berømmelse er at han har kommet opp med en diett som synes å oppnå reversering av hjertesykdom og blokkeringer til organet uten en person som trenger å gjennomgå alle kirurgiske prosedyrer, eller å gå på en diett av narkotika. Hans dietten fungerer ved at kroppens naturlige fettforbrenning mekanisme for å operere på høyeste nivå av effektivitet.

Hva kan du spise i sin diett?

The Dean Ornish dietten kan du spise så mye av de følgende kategorier av matvarer som du vil: bønner og belgfrukter, frukt, korn og grønnsaker. En person på Dean Ornish kosthold kan også spise begrenset mengde av ikke-fete melkeprodukter og noen desserter som er sukkerfri. Imidlertid forbyr kosthold forbruket av noen form for kjøtt, fisk, oljer, nøtter, sukker og alkohol. Stikker til denne planen, vil du avlede mindre enn 10 prosent av kaloriene fra fett, uten å måtte spore deler, eller å telle kalorier.

Hvorfor virker det?

The Dean Ornish dietten fungerer fordi den høye -fiber innholdet i maten du spiser vil redusere absorpsjon av mat inn i systemet ditt. I tillegg holder det blod-sukker nivåer på et konstant nivå. Kombinasjonen av disse to tingene kan du brenne kalorier på en raskere hastighet enn en normal person som spiser samme mengde mat. Med andre ord, gjør at Dean Ornish kosthold du å spise nok til å føle deg mett, men med en ernæringsmessig sammenbrudd som fremmer en raskere metabolisme, og dermed lagt til vekttap.

Er det en Catch?

Den primære ulempen av Dean Ornish kosthold er det svært begrenset menyen du har å velge mellom. Det er et sunt kosthold, men de som ikke er vant til et kosthold som er essensielt vegetarianer i naturen kanskje ikke har viljestyrke til å holde seg til det. Ifølge Ornish bok, "Spis mer, veier mindre," hans diett krever den gjennomsnittlige person til å redusere vanlige fettinntak med 30 prosent. Uten også endre ens livsstil å inkludere både trening og meditasjon, kan det hende at kosthold ikke fungerer for deg.

The Diet of the Future?

I tillegg til bedre helse ved å senke blodtrykk og kolesterol, har noen undersøkelser vist at av Dean Ornish diett kan også redusere fremme av visse kreftformer også, og hvis de følges til punkt og prikke, kan en dag få visse medisinske prosedyrer, slik som angioplastikk, foreldet.


Previous:hvordan å unngå å få vekt i løpet av ferien Next:hvordan å rense kroppen din fra giftstoffer

Relaterte artikler


 • Hvordan skiller stivelse fra cellulose?
 • hvordan unngå smitte med gluten
 • hvordan du bruker støtte grupper til å gå ned i vekt
 • hvordan å utvikle en sunnere livsstil for deg selv
 • hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning
 • hvordan du velger acai bær for vekttap
 • hvordan telle kalorier hjelpe med vekttap?
 • å spise sunt når du spiser ute
 • sunn graviditet diett program
 • hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com