innlegget graviditet vekttap tips

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
Ifølge US Office på Women's Health, kan en kvinne forvente å tape rundt 10 kg. umiddelbart etter fødselen. Men kvinner bør ikke prøve å gå ned graviditet vekt raskt, i stedet bør de fokusere på å utvinne og bli kjent med den nye babyen. I mellomtiden, bør etter graviditet vekt være tapt på en gradvis

Sykepleie

The Weight Control Information Network sier at ammende hjelper kvinner mister graviditet vekt, fordi det krever mye energi. Faktisk, Institutt for Landbruksdepartementet sier at kvinner som sykepleier eksklusivt for mer enn tre måneder vil miste mer vekt enn kvinner som ikke gjør det.

Det er viktig å merke seg at ammende kvinner trenger å forbruke 200 ekstra kalorier per dag for å redegjøre for ekstra energibehov.

Den amerikanske Office på Women's Health bemerker at kvinner ikke skal kosthold mens de ammer. I stedet bør de vente til barnet har nådd minst to måneders alder. Å miste vekt for raskt kan påvirke en mors melk forsyning, og dette igjen kan påvirke et barns vekst.

Healthy Eating

Ifølge Weight Control Information Network, kvinner som ikke er sykepleier bør spise 300 færre kalorier enn de gjorde da de var gravide. I tillegg bør kvinner har en godt balansert kosthold som inneholder mye fiber.

Spise frokost hver dag er også en viktig del av å opprettholde sunn vekttap. The Weight Control Information Network sier at frokost hjelper kroppen få en sunn start. I tillegg, spise frokost gjør en person mindre tilbøyelige til å overspise senere på dagen.

Fruktjuice bør unngås, da det er ofte høy i kalorier, men lav i ernæring. I stedet ville et bedre valg bli frisk frukt eller hermetisk frukt som er pakket i vann.

Sunn snacks bør være til stede for å unngå fristelsen av å spise for mange søtsaker og fettrike matvarer. I tillegg bør kvinner spise når de er sultne, ikke fordi de er lei.

Exercise Tips

Trening er en viktig del av noen vekt-tap plan. Men kvinner bør ta seg tid til å gro etter fødselen.

The Weight Control Information Center sier at moderat fysisk aktivitet er bra, men kvinner bør vente fire til seks uker før du gjør høy intensitet økter. Sviktende å vente kan bremse helbredelsesprosessen og forårsake komplikasjoner.

The Mayo Clinic anbefaler lette øvelser, som å gå med barnet ditt, svømming og bruker en øvelse sykkel. Hard bevegelser som å hoppe bør unngås med mindre klarert av en lege.

Trene i korte økter kan også være gunstig, da det gir en kvinne tid til å øke utholdenhet.

Hvis du ammer, mate babyen før noen treningsøkter for å unngå ubehag.

Det er viktig å merke seg at kvinner ikke skal tape mer enn £ 1 per uke etter fødselen.


Previous:sunn graviditet diett program Next:innlegget graviditet diett og mosjon

Relaterte artikler


 • innlegget graviditet vekttap diett
 • hvordan du kan redusere kalorier og gå ned i vekt: 7 måter
 • PCOS graviditet kosthold
 • innlegget graviditet dietter
 • hvordan å rense kroppen din fra giftstoffer
 • hvordan å unngå å få vekt i løpet av ferien
 • hvordan man skal håndtere graviditet og spiseforstyrrelser
 • sunn graviditet diett program
 • hvordan du velger acai bær for vekttap
 • hvordan å holde seg til dine vekttap mål
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com