innlegget graviditet vekttap plan

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Å miste vekt etter graviditet er lettere sagt enn gjort. Og mens vekten ser ut til å smelte av kjendiser, reelle moms møter en daglig kamp med å finne tid til å trene og spise sunt, samtidig ta vare på en helt ny baby. Å miste vekt, lage en helhetlig plan som gjør at du kan miste vekt realistisk, ved å inkludere din fysiske aktivitet og sunt kosthold i planen smertefritt, uten å krasje dietter eller timer på helsestudio. Det tok ni måneder å sette på barnet vekt, så vær tålmodig med deg selv når du begynner å miste den.
en.
Vent å få ok fra legen din på seks ukers kontroll. Selv om du kan bli engstelig for å få pre-baby kroppen tilbake, trenger kroppen din fortsatt minst seks uker å komme seg fra svangerskap og fødsel før du gjemte på tredemølle. Trene før du får greit kan føre bestått av blodpropp, anstrengte muskler og overflødig post partum blødning.
To.
Velg et vekttap mål hver måned og skrive det ned. Ikke være urealistisk om dine vekttap mål, det vil bare ta motet fra deg hvis de ikke er oppfylt. The Mayo Clinic anbefaler at et mål på én til to pounds per uke er en realistisk, oppnåelig og sunt mål for post-graviditet vekt tap, og gir deg et konkret mål å jobbe med. De fleste kvinner mister omtrent halvparten av deres baby vekt i seks uker etter levering, i henhold til University of Maryland Medical Center, så vent til de seks ukene er opp til bestemme seg for en sunn vekt målet, du trenger kanskje ikke å miste så mye vekt som du tror.
tre.
skrive en ukentlig måltid plan som du kan handle med en gang i uken. Dette vil kutte ned på turer på butikken med en ny baby, og gir deg fordelen av alltid å ha den sunne maten du trenger i huset. En enkel måte å stoppe snacking på sukkerholdige, bearbeidet mat er å rett og slett ikke kjøpe dem. Hold mat som du kan gomle på med en hånd i kjøleskapet, som baby gulrøtter, eple skiver og frukt kopper, så vil du sannsynligvis holde en baby mens de spiser. La Leche League anbefaler at en ammende mor bør spise 1500-1800 kalorier per dag for å støtte deres pleie baby og seg selv, så velger å gjøre disse kaloriene sunt, ved å spise mat som inneholder mye næringsstoffer, men lite kalorier i løpet av dagen.
fire.
Innlemme babyen som en del av din daglige fysiske aktivitet. Nye moms vil fortelle deg at de ikke har mye tid til å gå på gym lenger, og noen ganger bruke det som en unnskyldning for å ikke trene. Shoot for 30 minutter aktivitet per dag. Du kan ta babyen for en rask tur i en barnevogn, plukke opp en baby og mamma Pilates DVD fra biblioteket, eller sette ham i en slynge, og ta ham for en spasertur gjennom kjøpesenteret.
Fem.

amme. På grunn av kaloriene som bare amming brenner, mange nye mødre synes at det er en enkel måte å miste vekt etter å ha blitt gravid. Amming hjelper også kroppen din til å trekke sammen musklene som ble separert i løpet av svangerskapet, hjelper kroppen din til å komme tilbake til det gamle form over tid.


Previous:hvordan bli kvitt graviditet vekt raskt Next:hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning

Relaterte artikler


 • innlegget graviditet vekttap tips
 • hvordan unngå vinteren vektøkning
 • hvordan å miste innlegget graviditet pounds
 • graviditet & The South Beach Diet
 • hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning
 • hvordan de skal overleve en ferie part uten sabotere dietten din
 • hvordan å erobre innlegget graviditet vekttap
 • hvordan du kan redusere kalorier og gå ned i vekt: 7 måter
 • innlegget graviditet vekttap plan
 • hvordan få magemuskler uten å gjøre crunches (trinn 1)
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com