innlegget graviditet vekttap diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
En av de mest tiltalende sidene ved graviditet for de fleste kvinner er vektøkning. Etter at barnet er levert og den nye mamma er gjenopprettet, er det første punkt på agendaen også gå ned i vekt. Vekttap etter graviditet kan være litt vanskelig, men er viktig fordi noen vekt som ble høstet i løpet av svangerskapet stay put og bli normen

Lag en handlingsplan

Hvis du ikke vet hvor du skal, kan du aldri komme dit. Opprett et mål. Vær realistisk i hvor mye vekt du ønsker å miste. Tenk på hvor mye du veide før du ble gravid, og se om det er et mål du vil oppnå.

Begrens kalorier ved å tenke på maten du vil spise hele dagen, før måltid. Lag et måltid plan daglig, så du vil ikke overspise eller spise mat utenfor planen. Dersom amming, er det godt å spise mellom 1800 og 2000 kalorier om dagen. Hvis ikke ammer, er et daglig kaloriinntak på 1600 til 1800 nok.

Gjennomføre en øvelse som passer dine behov. Hvis du ikke har mye ledig tid, vil du kanskje bli med en 24-timers treningsstudio eller hvis du er et opphold-at-home mamma og gym boringer deg, kan du bli med treningsstudio som tilbyr gruppe klasser . Sørg for å trene i minst 45 minutter hver dag, fire til fem dager i uken. Dette konsistens er avgjørende for å brenne av uønsket fett.

alltid har ansvarlighet rundt deg når kosten. Hvis du er gift, har din mann holde et øye på deg og spør deg om du har vært utro og bor i overensstemmelse med trening. Nære venner også gjøre stor ansvarlighet partnere. Spør dem for deres hjelp og forklare din handlingsplan.

Spise godt

Slanking etter graviditet bør utføres med forsiktighet. Du ønsker ikke å gå inn i en krasj diett eller en som ikke er helsebevisste. Menneskekroppen gjennomgår traumer ved fødsel, så den trenger støtte av naturlige og energi pakket mat.

Velg mat som er så nær Jorden som mulig. Spis mye frukt, grønnsaker, hele korn og belgfrukter. Disse typer matvarer vil hjelpe kroppen i å helbrede seg selv og gir god energi til dine daglige rutiner. Hold deg unna matvarer som er fulle av kunstige ingredienser, inkludert kunstige søtstoffer. Ta en pause fra alle søtsaker og unaturlig fett som hydrogenert olje til du når målet ditt. Spise i samklang med naturen, vil bare øke effektiviteten av vekttap og generell helse og energi.

Du ønsker også å sikre at du blir innlemmet minst fire porsjoner protein per dag (fisk, kjøtt, meieriprodukter). Protein er en kraftig agent i healing vev. Uten den menneskelige kroppen kan ta mye lengre tid å helbrede seg selv. Protein vil også hjelpe kroppen din opprettholde en riktig energinivå.

Noen av de beste mat å spise etter svangerskapet er lav-fett meieriprodukter, salater med begrenset dressinger, magert kjøttpålegg, høy i protein og lite fett, hele korn brød, pasta og kornprodukter, og egg .


Previous:graviditet og slanking Next:PCOS graviditet kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du oppretter en graviditet diett
 • PCOS graviditet kosthold
 • hvordan få magemuskler uten å gjøre crunches (trinn 1)
 • hvordan du velger acai bær for vekttap
 • sunn graviditet diett program
 • hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning
 • innlegget graviditet vekttap plan
 • hvordan å velge sunn snacks gym
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • hvordan å unngå å få vekt i løpet av ferien
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com