innlegget graviditet diett og mosjon

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
For ni måneder, har du henga i brownies og is "fordi barnet ønsket det. " Du tok ekstra porsjoner fettuccine fordi du er "spise for to. " Men tiden har gått. Babyen har blitt en del av familien, er du lei av å slite din fødselspermisjon bukser, og det er på tide å begynne å tenke på å få tilbake pre-graviditet figur

Når å starte

Ap og levering er slitsomme, og kroppen trenger tid til å komme. Hvis formelen fôring, vente til etter at seks uker postpartum checkup før kutte kalorier og aktivt prøver å gå ned i vekt, hvis du ammer eller hadde et keisersnitt, vent i minst to måneder.

opprettholde en balanse

Ikke bli for strenge-husk at en kvinne som ikke ammer trenger minst 1200 kalorier for å opprettholde sin energi nivå, mange trenger så mange som 2200 kalorier. En mor som er breastfeeding kan trenge mer enn det. Og ikke overdriv trener-en tur rundt kvartalet er en god måte å starte -. Siden du må din energi til å ta vare på det nyfødte

hva kroppen din trenger

Opprettholde et balansert kosthold som inkluderer 6 eller flere gram korn og stivelse, minst 3 gram av dette bør hele korn, 1 1 /2 kopper av frukt, 2 kopper av grønnsaker, 4 til 6 gram protein fra en rekke kilder, minst 3 porsjoner med magre meieriprodukter eller kalsium-rik mat, og 4 ts av sunne oljer. Unngå trans-fett, som finnes i bearbeidet mat, stekt mat og fast food.

Ikke glem å drikke

Du må drikke åtte eller ni kopper væske om dagen, men husk at juice og brus inneholder ekstra kalorier. Vann er fremdeles det beste alternativet.

Eksempel Øvelse

Mens du gjør cardio øvelser (gåing, løping, svømming, sykling) vil hjelpe brenne kalorier og fett, vil du sannsynligvis også vil firmaet magen, så sit- ups, crunches, og omvendt crunches, vil bidra gjenvinne det pre-buk form. Yoga og Pilatus 'vil hjelpe forbrenne kalorier og tone musklene, og Kegel øvelser som du gjorde gjennom hele svangerskapet vil hjelpe deg å gjenvinne blærekontroll.


Previous:innlegget graviditet vekttap tips Next:mat for friske øyne

Relaterte artikler


 • hvordan å få seks pack abs
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • PCOS graviditet kosthold
 • hva er klorofyll laget av?
 • graviditet dietter
 • hvordan unngå smitte med gluten
 • sunn graviditet diett program
 • om den røde kosthold
 • hvordan å miste innlegget graviditet pounds
 • hvordan å rense kroppen din fra giftstoffer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com