hvordan du oppretter en graviditet diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Ordet diett er ikke ofte tenkt på under svangerskapet. Faktisk noen kvinner tror at de er pålagt å spise på to under svangerskapet, så har de en tendens til å hengi seg til å spise alle typer matvarer. Sannheten er at gravide kvinner bare trenger å spise en ekstra 300 kalorier per dag for å opprettholde en sunn vekt i løpet av svangerskapet. Selv om det er viktig for kvinner å ta godt vare på seg selv og spise riktig type mat i løpet av svangerskapet, kan det være vanskelig å opprettholde et sunt kosthold.

Du trenger:
Kopi av næringspyramiden NotepadPencilComputer med Internet accessRecipe bøker


en
Plan til å spise fra alle gruppene hver dag. . . Din graviditet kosthold bør bestå av minst seks porsjoner fra brødet gruppen, fem porsjoner med grønnsaker, fire porsjoner frukt og tre porsjoner fra protein-gruppen, som er matvarer som bønner, kjøtt og fisk. Tre porsjoner med meieriprodukter bør også inkluderes i det daglige kostholdet. Dette kan virke som mye mat, men husk at en porsjon vanligvis tilsvarer en halv kopp. Maten pyramide funnet i ressursen i denne artikkelen er en nyttig påminnelse om hvilke matvarer du må inkludere i kostholdet ditt.
To.
Planlegg å tilfredsstille krav uten å sprenge kosthold. Den beste måten å håndtere cravings er å av og til tillate deg selv å ha en liten mengde av det du er ute. Snacking på nøtter, frukt, kjeks eller popcorn i stedet kan hjelpe deg å håndtere de sent natt cravings på en sunn måte.
Tre.
Eliminer junk food og farlige matvarer fra kosten plan. Uavhengig av om du er vant til å spise sunt, svangerskapet vil mest sannsynlig kreve at du justere kosthold og eliminere noen matvarer. Det er flere matvarer som du bør unngå å spise i svangerskapet, inkludert fisk med høye nivåer av kvikksølv og upasteurisert ost. Det er også viktig å unngå fet mat eller godteri under svangerskapet. Junk food har ingen ernæringsmessig verdi, og ved å spise det du vil bare være får tomme kalorier som kan føre til at du får for mye vekt under svangerskapet.
fire.
Plan for å inkludere mat som inneholder jern, kalsium og folsyre i kosten. Mat som er brokkoli og spinat en god kilde til folsyre, som er nødvendig i de tidlige stadier av svangerskapet for barnets celler og vev utvikling. Flere porsjoner av jern og kalsium-rik mat som egg og yoghurt er behov i løpet av svangerskapet for å fremme utviklingen av sunne blod celler og bein. Fruktjuice og sitrusfrukter som appelsiner er en utmerket kilde til vitamin C som hjelper kroppen din bedre absorbere jern i matvarer. Det er nyttig å legge ut en liste over disse matvarene på kjøleskapet til å bruke som referanse når du forbereder dine måltider.
Fem.
Planlegg ut små måltider og snacks hele dagen for å hjelpe deg minimere kvalme og halsbrann. Hvis du lider av morgenkvalme, kan du prøve å drikke brus, spise pretzels eller kjeks for å lindre kvalme.
6.
Stock kjøleskapet med sunne snacks og måltider som du har forberedt i forkant av tid. Planlegge og sette sammen din meny plan hver uke for å kontrollere at du har nok tid til å kjøpe og tilberede maten.
7.
Drikk rikelig med vann --- seks til åtte glass per dag --- opphold hydratiserte gjennom hele svangerskapet. Drikk minst to glass vann med hvert måltid og mellom måltidene. Legg en skive sitron eller lime til vann for å forbedre smaken. Bytt ut noen te eller brus i kostholdet ditt med vann.

Tips og advarsler


 • Drikk te med toast å hjelpe til med kvalme og urolig mage. Velg din favoritt helsekost og drikkevarer. Du kan oppleve kvalme, forstoppelse, halsbrann og andre fordøyelsesproblemer gjennom ulike stadier av svangerskapet, så det vil være nyttig å vite hvilke matvarer du kan nyte uten å bli kvalm. Du må kanskje prøve ulike matvarer først og komme forbi morgenkvalme før du kan slå seg ned på noen av dine favoritt mat. Finn enkel å forberede oppskrifter å demme opp for fristelsen til å stole på fastfood og sukkerholdig snacks å komme gjennom dagen. Spise fisk som laks eller reker en gang i uken er en sunn måte å få omega 3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega 3 fettsyrer er viktig for utviklingen av barnets hjerne og nervesystem. Disse Seafoods ikke inneholde høye nivåer av kvikksølv.


 • Previous:hvordan å miste innlegget graviditet pounds Next:graviditet og slanking

  Relaterte artikler


 • hvordan unngå smitte med gluten
 • hvordan å utvikle en sunnere livsstil for deg selv
 • graviditet dietter
 • hvordan å velge sunn snacks gym
 • hvordan unngå vinteren vektøkning
 • hvordan å erobre innlegget graviditet vekttap
 • innlegget graviditet diett og mosjon
 • graviditet protein diett sonen
 • hva er klorofyll laget av?
 • hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com