hvordan å miste innlegget graviditet pounds

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
For ni måneder er du et menneske inkubator. Hoftene spredning, bryster "blir til vannmeloner, og magen . . . vel, kan bare si at du kjenner dine føtter er der nede et sted, fordi de er ømme, men du bare ikke kan synes å finne dem. Dette er mirakel nytt liv, din første titt inn i verden av morskap. Og kroppen din tar den første juling. Når barnet er født, forventer du alt som vekt for å bare smelte bort. Men det gjør ikke. Og det er tvilsomt det vil uten utholdenhet din. Ja! Det er vanskelig! Men ikke umulig. Jeg fikk 50 pounds mens hun var gravid med sønnen min, og mistet alt av min 6 uke etter fødselen avtale. Dette er hva jeg lærte på den reisen

Du trenger:. .
Tålmodighet
Utholdenhet.
Muligheten til å gi deg selv en pause !!!.


en.
Amming kunne bare ha vært oppfunnet av Gud! Det er en utrolig opplevelse å holde det nyfødte barnet til brystet, og vet at denne melken ble laget av deg bare for barnet ditt. De fleste barneleger vil oppmuntre deg til å amme for det første året i babyens liv. Det er ikke alltid en lett vei, skjønt. Mange mødre er i stand til å produsere nok melk. Eller baby vil ikke låsen på høyre. Noen ganger går tilbake til arbeidet gjør bestrebe seg rett og slett umulig. Men hvis du kan amme, DO IT! Legene forteller du det bra for baby, men gjett hva? Det er like bra for deg. Og amming brenner rundt 500 kalorier om dagen!
To.
Spis sunt! Jeg vet dette er et åpenbart utsagn, men noen ganger er det vanskelig å få riktig næring kroppen trenger når du er opptatt å ta vare på en nyfødt. Du må få tiden til å sitte ned og spise. Noen ganger ville jeg forberede salater eller smørbrød til lunsj natten før mens babyen sov. Alltid være sikker på å ha rikelig med frukt og grønnsaker på hånden. Disse matvarer er lett å gripe, og kan spises på farten.
Tre.
Tell kaloriinntaket. Jeg vet . . . ikke akkurat en morsom måte å tilbringe fritiden din, (hvis du har noen), men du vil definitivt se bedre resultater hvis du gjør deg ansvarlig. Den gjennomsnittlige kvinne trenger minst 1200 kalorier om dagen for å holde seg frisk. Opp dette til 1700 hvis du ammer, eller på annen måte svært aktive. Jeg sluttet http://caloriecount. about. com/. Det er en online database der du inn maten du spiser og aktiviteter, og den holder en oversikt over dine kalorier for deg.
Fire.
Trening er alltid avgjørende for vekttap. Start ut lett. Sett baby i vognen og presse ham /henne rundt kvartalet. De fleste babyer liker å se verden på denne måten, eller kan bli trøstet av bevegelsen og sovner. Uansett baby vil være lykkelig, og du vil være godt på vei tilbake til pre-baby kroppen.

Tips og advarsler


 • Sett sammen et måltid plan når barnet sover eller pappa er hjemme. Dette vil holde deg å spise riktig mat.
 • Tren deg selv i kunsten å tenke positivt. Tro du kan miste denne vekten !!!
 • Ikke overdriv! Ta naps med babyen når du kan. Du er mer sannsynlig å over spise hvis du er altfor sliten.


 • Previous:graviditet & The South Beach Diet Next:hvordan du oppretter en graviditet diett

  Relaterte artikler


 • pre-graviditet vitaminer for menn
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • hvordan du bruker støtte grupper til å gå ned i vekt
 • innlegget graviditet diett og mosjon
 • hvor å miste graviditet vekt
 • innlegget graviditet dietter
 • PCOS graviditet kosthold
 • hvordan å utvikle en sunnere livsstil for deg selv
 • hvordan å få seks pack abs
 • graviditet dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com