graviditet protein diett sonen

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Slanking under graviditet er en vanskelig sak. Selv om du aldri skal prøve å bevisst redusere kalorier mens hun var gravid, bør du alltid forsøke å spise så balansert en diett som mulig å ha råd til din ætt den beste muligheten for å stille normal utvikling. Selv om Zone dietten er markedsført for enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt, kan de samme generelle prinsippene lett brukes til å gi en solid ernæringsmessig tilnærming mot enkeltpersoner som ønsker å gi sine barn en best mulig start på livet.

Du trenger:
flavorless Metamucil
. Spiseskje.

Zone Diet

Konsumere et balansert kosthold bestående av sunne karbohydrater, magre proteiner og umettet fett samtidig gravid på Zone Diet. Selv om ikke så low-carb som andre typer dietter som Atkins, er Zone Diet ganske carb-restriktive, i at den eneste tillatte karbohydrater er frisk frukt og grønnsaker (med unntak av noen high-sukker frukt og grønnsaker som bananer og mais ). Fyll opp tallerkenen ved hvert måltid med to-tredjedeler frukt og grønnsaker, en tredel magre proteiner (fra lav-fett kjøtt, kylling, kalkun eller sjømat), og en liten del av umettet fett (fra nøtter, frø og matoljer). Mål å konsumere fem eller seks balanserte måltider gjennom dagen på denne måten, spise når du er sulten til å gi barnet ditt med alle kaloriene han må skikkelig utvikle.

Vitenskapelige Proof

Forstår at en lavere-carb , er høyere protein diett sunt for gravide individer. Ifølge informasjon fra en artikkel publisert i Science Daily, en studie utført i Storbritannia ved University of Southampton School of Medicine fant at en lavere carb diett under svangerskapet som resulterer i avkom som hadde en overlegen kolesterol profil i forhold til enkeltpersoner etter en "typisk "høy carb, lav fett kosthold. Dermed, så lenge du holder fettinntaket modulert til stort umettet kilder, er en forgasser-begrenset tilnærming som Zone perfekt egnet for gravide mødre-å-være.

Hensyn

Husk alltid å informere din behandlende lege om ditt valg av diett tilnærming, slik at du kan være riktig overvåkes for tegn eller feilernæring eller andre potensielle problemer med babyen. Holde legen informert om dine kostvaner vil bidra til å isolere deg mot off sjanse for at noe kan gå galt under svangerskapet. Det kan også være nyttig å ha en oversikt over flere dager igjen av måltider for å vise ham for godkjenning.


Previous:hvordan å erobre innlegget graviditet vekttap Next:hvordan du raskt miste graviditet vektøkning

Relaterte artikler


 • mat for friske øyne
 • graviditet protein diett sonen
 • innlegget graviditet vekttap plan
 • PCOS graviditet kosthold
 • sunn graviditet diett program
 • hvor å miste graviditet vekt
 • graviditet & The South Beach Diet
 • hvordan få magemuskler uten å gjøre crunches (trinn 1)
 • hva er yoghurt?
 • hvordan unngå smitte med gluten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com