graviditet dietter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Ideelt sett bør kvinner følge et sunt kosthold før, under og etter svangerskapet. Tenk på det slik: Det du spiser er å hjelpe barnet til å utvikle og vokse. Du ønsker det beste for ham, og hva du putter i kroppen din direkte påvirker ham. Det bør gå uten å si at du ikke bør røyke, drikke alkohol eller bruke narkotiske stoffer mens hun var gravid. Så, hva skal du spise mens gravid? Et balansert kosthold rikt på frukt, grønnsaker og helkorn er en start, prenatal vitaminer er også anbefalt

Ting å spise

Når du er gravid, bør du følge et balansert kosthold og drikk rikelig med vann. Web MD anbefaler 6-11 porsjoner med fiberrikt brød eller korn, 2 til 4 porsjoner med frukt og fire eller flere porsjoner med grønnsaker. Frukt og grønnsaker kan også hjelpe deg å få riktig mengde fiber for kostholdet ditt. I tillegg anbefaler Web MD at du spiser fire porsjoner med meieriprodukter, som hjelper deg med å få økt kalsium kravet, og 3 porsjoner protein som kan hjelpe deg å få nok jern. Din vitamin C og folsyre behov vil også økes når du er gravid. Web MD sier at generelt, bør du øke kaloriinntaket med 300 kalorier i løpet av andre og tredje trimester.

Mat og Drikke til å unngå i et Graviditet Diet

Det er selvsagt ting som ikke bør forbrukes når du er gravid. Alkohol er et felles nei-nei, men hva annet bør du unngå når du er gravid? Den amerikanske Graviditet Association sier at du ikke bør unne deg i kjøttpålegg, fisk med kvikksølv, røkt sjømat, rå sjømat, rå egg, myke oster, upasteurisert melk, hode og uvaskede grønnsaker. Koffein er et hett tema i svangerskapet dietter. Det beste alternativet er å unngå koffein helt. Men hvis du virkelig ønsker koffein, er det OK i små doser-men ikke i første trimester. Etter første trimester, bør koffein være begrenset til mindre enn 300 mg per dag. Du bør også begrense mengden av fett og kolesterol du spiser når gravid.

Prenatal Vitaminer

Det anbefales at du tar en prenatal vitamin eller supplement før å bli gravid og under svangerskapet for å sikre at du får nok vitaminer og mineraler for å hjelpe det ufødte barnet utvikle seg. Legen din bør kunne anbefale en over-the-counter alternativet.

Graviditet Cravings

Det er et velkjent faktum at gravide kvinner krever ulike matvarer. Det er OK å hengi seg cravings under svangerskapet, bare sørg for at det ikke hindrer deg fra å få riktig ernæring. Kontroller også at når fråtse i cravings at du får energi eller næringsstoffer fra denne. Husk, alt er best i moderate mengder.

Morgenkvalme

The American Pregnancy Association rapporterer at i de fleste kvinner som opplever morgenkvalme, det bare varer frem til sin 12. uke av svangerskapet. Det er gode nyheter, ikke sant? Enda bedre nyheten er at du kan spise for å lette morgenkvalme. The American Association Graviditet tyder på at kvinner som opplever morgenkvalme bør holde en stash av mat ved sengen deres og spise før de får ut av sengen om morgenen. Kjeks, pretzels og tørr frokostblanding vanligvis hjelpe. De anbefaler også å spise kjedelig mat, spise ofte hele dagen og drikker væske en halv time før du spiser et måltid.


Previous:mat for friske øyne Next:hvordan man skal håndtere graviditet og spiseforstyrrelser

Relaterte artikler


 • hvordan å velge sunn snacks gym
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • hvordan unngå smitte med gluten
 • graviditet protein diett sonen
 • om den røde kosthold
 • graviditet og slanking
 • hvordan de skal overleve en ferie part uten sabotere dietten din
 • innlegget graviditet vekttap diett
 • hvordan du oppretter en graviditet diett
 • hvordan å erobre innlegget graviditet vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com