graviditet & The South Beach Diet

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Slanking og graviditet arbeide mot tilsynelatende motstridende mål-så lenge svangerskapet forsøker å mate og gi næring til livet voksende innenfor, slanking forsøk på å frata kroppen kalorier for å gå ned i vekt. Selv om ekstreme vekttap er aldri en ønsket løpet av handlingen, mens gravide, er det likevel både trygge og utrygge måter å balansere dine ønsker for en tynn kroppsbygning mot barnets ønsker for riktig ernæring. Det følgende er noen forslag for å hjelpe deg å følge en South Beach livsstilen mens bærer.

The South Beach Diet

The South Beach Diet ble oppfunnet av Dr. Arthur Agatston, en kardiolog praktiserende i Miami's South Beach-området. Dietten dreier seg om en carb-begrenset tilnærming uten å være så begrenset som andre lav-carb dietter som Atkins. Delt inn i tre faser, er dietten utviklet for å hjelpe "omprogrammere" dine matvaner å overholde standarder for sunn mat.

Graviditet og Ketoner

Forskning er uklart om en ketogen tilstand kan føre til problemer under graviditet , noe som gjør South Beach Diet en tvilsom valg for vordende mødre, som induksjon fasen av dietten kan resultere i kroppen overgangen inn i ketose. Heldigvis, preempted forfatteren av planen disse bekymringene med følgende anbefalinger.

South Beach og graviditet

For gravide kvinner, anbefales det at du begynner i fase to av planen. I løpet av fase to, bør du basere kostholdet rundt magre proteinkilder som for eksempel sjømat, kalkun og kylling, men du kan også ha noen sunnere karbohydrater som grønnsaker, frukt og helkorn. Holde disse karbohydrater i kosten vil hindre kroppen din fra å gå inn i ketose, vokter mot potensielle risikoer.

tilleggsvurderinger

Muligheten for forstoppelse er en felles komplikasjon av både South Beach Diet og graviditet, derfor bør du også arbeide for å redusere sannsynligheten for forekomst sin. For å minimere sjansene for å bli forstoppet når du er på planen, må du huske å konsumere minst 10-15 g fiber per dag sammen med å drikke minst seks åtte unse glass vann.

Hensyn

Hvis ovenstående anbefalingene følges, kan South Beach Diet brukes trygt under svangerskapet. Men, husk at ditt mål i følge South Beach Diet løpet av denne tiden ikke bør være "slanking" per se, men et forsøk på å følge de sunneste mulig ernæringsmessig plan for å sikre en god utvikling av barnet ditt. Derfor, ikke begrense deg selv calorically, men streber etter å maksimere sunn mat valg samtidig minimere "jukse" mat i løpet av denne tiden.


Previous:innlegget graviditet dietter Next:hvordan å miste innlegget graviditet pounds

Relaterte artikler


 • hvordan du oppretter en graviditet diett
 • hvordan de skal overleve en ferie part uten sabotere dietten din
 • hvordan brenne kalorier etter graviditet vektøkning
 • sunn graviditet diett program
 • hvordan bli kvitt graviditet vekt raskt
 • hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet?
 • graviditet protein diett sonen
 • hvordan å utvikle en sunnere livsstil for deg selv
 • innlegget graviditet vekttap tips
 • innlegget graviditet vekttap plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com