PCOS graviditet kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Den vanligste reproduktive lidelse blant kvinner er polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Kvinner med PCOS kan bli gravide på egen hånd, eller med hjelp av reproduktive teknologi. Når en kvinne med PCOS er gravid, må hun betale spesielt oppmerksom på kostholdet hennes

svangerskapsdiabetes Risiko

Kvinner med PCOS er. ofte referert til som "pre-diabetes", fordi de er insulin-resistente. Når kroppens celler er resistente mot insulin du produserer, går bukspyttkjertelen inn overdrive, produsere enda mer insulin. Bukspyttkjertelen bærer til slutt ut fra alt dette overproduksjon, fører til diabetes og behovet for supplerende insulin å gjøre opp for hva kroppen din kan ikke lenger produsere. Hvis du har PCOS og er du gravid, må du administrere kosten slik at du kan unngå å utvikle svangerskapsdiabetes. Svangerskapsdiabetes kan sette deg og babyen i fare, og kan ytterligere øke sjansene for å utvikle full-blåst diabetes etter svangerskapet. Den beste måten å unngå svangerskapsdiabetes, er å nøye overvåke karbohydrat inntaket, og unngå enkle karbohydrater.

Starte Vekt og vektøkning

Mange kvinner med PCOS er overvektige når de gravid. Selv om du er overvektig, må du opp i vekt mens du er gravid for å sikre riktig ernæring for deg selv og din baby. Nøkkelen er å sørge for at du opp i vekt bare ved behov og gjennom å spise den sunneste kosthold du kan. En diett som fokuserer på magre proteiner, lav glykemisk indeks frukt og grønnsaker, hele korn, sunt fett og meieriprodukter vil sikre at du får bare at vekten din kropp og din baby trenger, og bidra til å forhindre andre svangerskapskomplikasjoner.

Forhindre Komplikasjoner

For å forhindre at andre graviditet komplikasjoner, for eksempel høyt blodtrykk eller svangerskapsforgiftning, er det viktig å se på kostholdet ditt nøye. Kvinner med PCOS har høyere risiko for disse svangerskapskomplikasjoner. Den beste dietten for å unngå disse komplikasjonene er graviditet diett utviklet av Dr. Tom Brewer (se Ressurser). Dr. Brewer fant at et sunt kosthold, bestående av mye protein, sunne frukt og grønnsaker, hele korn, sunt fett og meieriprodukter tillot kvinner å få bare vekten de trengte for å få, beholde sitt svangerskap uten komplikasjoner og leverer sunne, "blue ribbon "babyer. Den Brewer kosthold vil også hjelpe deg å unngå å utvikle svangerskapsdiabetes.


Previous:innlegget graviditet vekttap diett Next:pre-graviditet vitaminer for menn

Relaterte artikler


 • hvordan bli kvitt graviditet vekt raskt
 • hvordan Ornish prosten kosthold arbeidet?
 • hvordan de skal overleve en ferie part uten sabotere dietten din
 • graviditet dietter
 • hva er klorofyll laget av?
 • Hvordan skiller stivelse fra cellulose?
 • hvordan du raskt miste graviditet vektøkning
 • graviditet protein diett sonen
 • å spise sunt når du spiser ute
 • mat for friske øyne
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com