de forskjellige svart mold helserisiko

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-02-01
mens mugg er en naturlig forekommende sopp, er det noen svart mold helserisikoen som varierer i alvorlighetsgrad. i noen av verdens befolkning, kan svart mold forårsake en allergisk reaksjon. denne reaksjonen kan være så små som kløende, vanning øyne eller like farlig som manglende evne til å puste. det finnes også andre svart mold helserisiko, inkludert en soppinfeksjon i lungene eller hud og mykotoksin toksisitet.
i noen tilfeller, svart mold kan forårsake en infeksjon i lungene eller hud hvis muggsoppsporer er inhalert. som svart mold er en sopp, kan visse typer forårsake en infeksjon i noen mennesker, spesielt de med immunsykdommer den vanligste typen infeksjon er kjent som aspergillose. sitt navn er avledet fra navnet på formen som forårsaker den : Aspergillus symptomer på en soppinfeksjon i lungene inneholde sterke brystsmerter og hvesing hvis venstre ubehandlet, kan infeksjonen spre seg til huden, hjernen, hjertet og nyrene, og kan kreve sykehusinnleggelse hvis. fanget tidlig nok, kan infeksjonen behandles med orale medisiner.
en av de mest alvorlige svart mold helserisiko er mykotoksin toksisitet. svart mold, i visse stadier av vekst, utstråler et toksin kalt mykotoksin. faktisk utvikler mykotoksin toksisitet, men er sjelden. i de fleste tilfeller vil selv de verste tilfellene av husholdningenes mold ikke forårsake dette problemet. overmåte store mengder svart mold må være til stede, og en person trenger for å bli utsatt for det i flere måneder, om ikke år, i for å utvikle dette helse problemet. hvis mykotoksin toksisitet ikke utvikler, er det en av de farligste svart mold helserisiko. oftere enn ikke, er en form for nevrale skader forventes,. hvis den ikke behandles raskt, kan det være dødelig
for folk flest, er svart mold eksponering noe mer enn irriterende denne soppen. kan være giftig, imidlertid, og eksponering for svart mugg bør begrenses eller unngås helt. i hjemmet, spesielt hvis små barn er tilstede, bør svartsopp fjernes så raskt som mulig, og hvis det er en stor mengde av mugg, bør en profesjonell bli kontaktet for fjerning instruksjon eller tjenester.


Previous:nothing Next:fysisk urtikaria

Relaterte artikler


 • Canavan sykdom
 • akne utsatt hud
 • Forholdet mellom fettlever og skrumplever
 • pyogenic leddgikt
 • beta-sitosterol
 • hodebunnen eksem
 • ketoacidose symptomer
 • høy frekvens ventilasjon
 • sammenheng mellom ADHD og autisme
 • forebygge leddgikt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com