vanligste årsakene til hot nattesvette

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-02-03
de vanligste årsakene til hot nattesvette vanligvis inkluderer overgangsalderen, ulike typer infeksjoner, og visse medisiner. pinpointing den eksakte årsaken til varme nattesvette kan ikke være mulig uten hjelp av en lege, og en person som opplever dem regelmessig bør søke lege for å utelukke eventuelle alvorlige problemer. nattesvette er ikke farlig å oppleve, men de blir ofte betraktet ubehagelig og kan forstyrre søvnen for de fleste som får dem. i mange tilfeller, nattesvette vant ' t går unna til det medisinske problemet som forårsaker dem er behandlet.
menopausal kvinner ofte opplever nattesvette som følge av endringer i hormonnivået. de kan også oppleve dem på dagtid, men når dette skjer det kalles vanligvis en varm flash. en kvinne som opplever varme nattesvette og er rundt alderen at overgangsalderen normalt begynner bør nok se hennes lege om behandling. i noen tilfeller, kan hormonbehandling sterkt redusere hyppigheten av nattesvette knyttet til overgangsalder. noen ganger nattesvette vil bli sjeldnere eller stopper helt når en kvinne er gjennom overgangsalder.
nattesvette kan oppstå når en person har noen form for infeksjon, fordi svette er en av måtene kroppen forsøker å kvitte seg med giftstoffer. en person som har vært syk med en viss type infeksjon kan våkne opp å finne at han har svettet voldsomt i løpet av natten. er det også noen medisiner som får folk til å ha nattesvette som antidepressiva og ulike smertestillende midler. varme nattesvette er i tillegg et vanlig symptom oppleves av mennesker som har hypoglykemi, som fører til at blodsukkernivået til å slippe til farlig lavt nivå.
varme nattesvette er vanligvis et resultat av noe mindre, men de kan noen ganger være et tegn på en livstruende problem. en av de første symptomene på kreft en person kan oppleve er nattesvette. mennesker med hiv og aids også ofte begynne opplever nattesvette før de oppdager at de har infeksjonen. av denne grunn, bør varme nattesvette ikke bli ignorert. den tidligere at problemer som kreft og hiv eller aids kan bli diagnostisert, jo bedre er sjansene for behandling kan være.


Previous:nothing Next:fosterets nuchal gjennomskinnelighet

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til tommelen og hånden smerter
 • de forskjellige svart mold helserisiko
 • binyreinsuffisiens symptomer
 • colorado tick feber
 • sjenert-drager syndrom
 • tegn på høyt blodtrykk
 • symptomene på candida øsofagitt
 • overvinne en frykt for aldring
 • lymfoblastisk lymfom
 • pyogenic leddgikt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com